Як вибрати окуляри від сонця?

Який аксесуар ми найчастіше беремо з собою на вулицю в літній сонячний день? Ні, не капелюха чи картуза - ми беремо сонцезахисні окуляри. Здавалося - така проста річ, але така необхідна. Окуляри від сонця давно перестали бути засобом для захисту очей від впливу ультрафіолетових променів, зараз - це стильний і модний аксесуар, який доповнює будь-які наші образи. Подивимося, які моделі окулярів зараз в тренді.

Серед головних тенденцій в моді на сонцезахисні окуляри варто виділити масивні форми, оправи з різним декором і округлість стекол.

Якщо говорити про найцікавіше - декорі, то тут не можна не згадати відомі окуляри від Dolce&Gabbana з квітами. Адже, якщо придивитися до таких окулярів можна розгледіти справжній шедевр. З таким аксесуаром ви будете виглядати ультрастильно і привертати захоплені погляди оточуючих. 

Другий, не менш модний тренд - круглі скла. Відомо, що перші очки мали круглу форму і були призначені для корекції зору. Вони знайдені в єгипетській гробниці Тутанхамона і виглядали, як два смарагди, сполучених між собою бронзовими пластинками, які виконували функцію оправи. Через деякий час винайшли оптичні лінзи, але найпопулярнішою оправою залишалася саме кругла. Це можна пояснити тим, що в таких окулярах найкраще поле огляду. Моду на круглі окуляри зараз диктує Chanel.

Що стосується вибору кольору скла, то в цьому сезоні найактуальнішими є коричневі, блакитні і фіолетові. Такі окуляри відмінно поєднуються з одягом пастельних відтінків. Скла-хамелеони також залишаються в тренді - вони гармонійно виглядають з яскравими літніми нарядами. Чорні і сірі скла добре підходять до офісної, класичної одязі такого ж кольору.

При виборі окулярів, враховуйте форму вашого обличчя, адже якими б модними окуляри не були, вони можуть псувати загальну картинку. Наприклад, дівчатам з квадратною формою обличчя підійдуть круглі окуляри - вони візуально пом'якшують форму. А дівчатам, які володіють круглою формою обличчя підійдуть окуляри-кішечки - вони добре подовжують і і витягають особа. І наостанок - враховуйте, але не біжіть за модними трендами, підбирайте такі окуляри, які вам дійсно підходить.

Поділитися: