Як підібрати колір одягу

Ви помічали, що іноді один колір одягу вам пасує більше, ніж інший? Що одні відтінки надають свіжість вашій шкірі і блиск очам, а інші роблять вас сірою мишею? Розкриваємо секрет - вся справа в правильно підібраною кольоровою гамою. Існує ряд параметрів, які підходять під ті або інші кольори одягу. Зараз ми розповімо про найбільш основних. 

В першу чергу, навчитеся підбирати одяг з урахуванням вашого подтона шкіри. Саме підтона, а не тона, тому що перше - це колір, який знаходиться під шкірою і не може змінюватись залежно від різних факторів - загоряння на сонці і т. д. Існує два основних підтона - теплий і холодний. Визначити, який у вас - не складно: люди з холодним підтоном мають шкіру рожевого, червоного або синюватого відтінку. На сонці вона виглядає синюватою і до такого типу шкіри більше підходять срібні ювелірні вироби, ніж золоті. Ті ж, хто має шкіру жовтуватого, золотистого або персикового відтінку - володіють теплим подтоном шкіри. На сонці вона здається жовтуватим. Дівчатам, які володіють останніми подтоном шкіри підійде одяг у жовтих, коричневих і бежевих відтінках, а з холодних - варто віддати перевагу фіолетовим, рожевим і зеленим.

Не маловажним фактором при виборі кольору одягу вважається також колір волосся. Адже ви звертали увагу на те, що рудим йде один колір одягу, а блондинкам зовсім інший? що стосується брюнеток, то таким дівчатам, які володіють світлою шкірою, потрібно придивитися до м'яким пастельним відтінкам одягу. Смаглявим ж брюнеткам підійдуть яскраві та глибокі кольори. Руді дівчата - найбільш виразні і їм ідеально підходять всі відтінки зеленого: смарагдовий, хакі і т. д.

Блондинкам з золотистим кольором волосся варто віддати перевагу одягу бузкового, блакитного і синього кольору. Від жовтого краще відмовитися, якщо ви, звичайно, не хочете зливатися з одягом. Платиновим блондинкам підходять майже всі відтінки. Важливо тільки пам'ятати, що одяг має бути контрастним щодо кольору вашого волосся. Хоча, іноді, вміло підібраний наряд в сірому кольорі буде виглядати не менш стильно інших квітів.

Якщо ви не можете зрозуміти, як підібрати одяг з урахуванням вашого кольору шкіри і волосся,то подивитеся на зірок, адже це відмінний приклад. 

Поділитися: