Як носити сліпони

Вже кілька сезонів поспіль з моди не виходить, а навіть навпаки - набирає популярності, найбільш зручна і комфортна взуття - сліпони. Вони настільки універсальні, що з ними можна створювати безліч образів - від ділових і повсякденних до вечірніх. Сліпони відмінно замінюють взуття на підборах ноги не болять і ви не виглядаєте втомленою. Сліпони можна взути як на роботу, так і на свято, головне - вміти правильно поєднувати їх з одягом.

Сліпони - це взуття-унісекс, яка нагадує кеди, але без шнурків. Їх зручно взувати, не потрібно витрачати час на зав'язування докучливих шнурків. Для дівчат з широкою стопою - це справжній порятунок, тому що вони практичні і добре сидять на нозі. Сліпони підходять людям, які активно проводять свій час, багато пересуваються пішки, а для дівчат з низьким ростом є навіть моделі на прихованій платформі.

Зараз дуже модними вважаються сліпони з матової шкіри і зміїної фактурою. Таку модель ви можете сміливо взувати на роботу - треба ж ногах відпочивати від каблуків. Якщо у вас творча робота, тоді дозволені більш яскраві моделі слипонов - з геометричними малюнками або об'ємними оздобленням (вишивка, намистини тощо). 

Для створення повсякденного образу виберіть яскраві сліпони з текстилю (з малюнками і принтами). До них ідеально підійдуть вузькі джинси по кісточки - вони продемонструють вашу взуття і красиві щиколотки. Для верху підберіть кэжуальную футболку або сорочку, а на прохолодну погоду - бомбер або жакет. Такий образ буде виглядати стильно і оточуючі обов'язково оцінять ваш модний лук.

Багатьом, напевно, здається, що сліпони для вечірнього виходу - занадто проста взуття, але ми запевняємо, що це не так! Звичайно ж, для такого важливого свята, як весілля, наприклад, краще підібрати більш урочисту взуття, але для походу в кіно, на виставку або вечірку - чому б і ні? Виберіть блискучі моделі слипонов: золоті або срібні, посипані паєтками або іншим декором. Візьміть на озброєння такий же яскравий клатч і цікаву біжутерію - із таким арсеналом навіть саме простеньке плаття  засяє по-новому!

Перейти в каталог

Поділитися: