Як носити кроп-топ

Кроп-топ - трендова річ літнього сезону, яка неодмінно повинна бути в гардеробі кожної модниці! Популярність вкорочених топів змушує навіть найбільш ледачих дівчат бігти в спортзал і приводити в порядок свою талію, адже такі топи бездоганно виглядають саме з плоскими животиками. Кроп-топ універсальний і практичний - з ним можна вигадати безліч різних образів. Він різноманітніший - є приталені, вільні, асиметричні моделі, з довгим рукавом або взагалі на бретелях. 

Кроп-топ стріт стайл

Оголені животи були популярними в Америці ще в 80-тих роках, коли набирала обертів хіп-хоп культура. Потім ця тенденція поступово відійшла в тінь і голосно повернулася вже в нинішній час. Блогери, зірки і вуличні модники з задоволенням демонструють свої наряди з укороченими майками, топами і блузами. Якщо ви не хочете відставати від останніх тенденцій і вирішили прикупити собі таку модну річ, то варто пам'ятати важливе правило - не виставляйте на показ занадто багато оголеного тіла. Краще підберіть до топу низ з високою талією, а якщо кроп-топ має глибоке декольте, то накиньте на себе жакет і образ не буде виглядати вульгарною.

Як носити кроп-топ

Якщо ви хочете надіти кроп-топ на роботу, але до останнього сумніваєтеся - підійде така річ для офісу, отже ми рекомендуємо його надіти. Але з обережністю поставитися до складання вашого ділового образу. Наприклад, для офісу підійде закритий топ в компанії з брюками і жакетом з костюмної тканини або спідниця-олівець замість штанів. Для створення повсякденного образу ідеально підійде кроп-топ у вигляді футболки та шорти з високою талією. Для урочистих заходів відмінно підійде комплект кроп-топ і спідниця в підлогу, а для вечірки - спідниця міні.

Кроп-топ

Часто, ганяючись за модними трендами, ми робимо багато помилок при виборі тієї або іншої речі. Візьмемо приклад зі зірок. Кім Кардашъян явно переборщила з баскою на спідниці. Адже останнє в поєднанні з укороченим топом робить акцент на не зовсім ідеальної талії. Важливо пам'ятати, що кроп-топи підходять не всім дівчатам. Найкраще вони виглядають на дамах, що мають плоский животик. Бруклін Деккер зробила помилку, коли взула ботфорти з міні спідницею і кроп-топом. Таким чином вона поділила фігуру на три частини. Кращим варіантом стали б елегантні туфлі човники. А Кеті Перрі вибрала не найкращий наряд для виходу в світ - він скоріше підійде для пляжної вечірки. Строкаті кольори створюють дивне враження - все має бути в міру.

Кроп-топ знаменитості

Поділитися: