Як бюджетно, але стильно одягатися

Ви хочете одягатися стильно? Підкорювати чоловіків і дивувати колег модними нарядами? Що ж, для цього не потрібно настільки багато грошей, скільки ви подумали. Є багато бюджетних способів одягатися, як з подіуму. 

Перше, що потрібно мати - це добрий смак, тоді буде і все інше. Стежите за модними тенденціями, переглядайте фешн фотозйомки, покази тижнів мод. Багато речей з минулого повертаються в моду. Яскравий тому приклад - жіночі, жакети з підплічниками, пальто-бойфрэнд, ретро-сукні довжини міді і багато іншого. Не викидайте старий одяг. Через кілька років вона може стати вам у нагоді. Це істотно заощадить вам гроші. 

Купуйте базисні речі, які можна поєднувати з багатьма іншими речами. Адже купуючи маленьке чорне плаття, ви навіть не уявляєте, наскільки по-різному можна його обіграти: з черевиками та шкіряною курткою для побачення, туфлями і блейзером для свята зі слипонами і жилетом для прогулянки. З однієї деталі гардеробу можна зробити безліч образів. 



Якщо ви хочете одягатися в брендові речі, але не можете собі цього дозволити - відвідайте стокові магазини. Що ж мають на увазі з себе такі магазини? У буквальному перекладі сток означає "залишки". Це нова одяг великих фірм-виробників, які позбавляються від старих колекцій або бракованого товару (відсутність бирки наприклад). Таким компаніям вигідно "скидати" залишки в сток, адже одяг з минулих сезонів займає торгову площу і від неї потрібно позбавлятися. У стокових магазинах можна знайти і навіть одяг від модних будинків Armani, Versace, Dolce & Gabbana і так далі. Такі відомі бренди найчастіше зовсім відривають свої бірки, щоб не псувати репутацію компанії. У стоках ви можете знайти багато стильних речей за доступні ціни. 

Відстежуйте знижки в магазинах. Іноді річ можна придбати в два рази дешевше первісної вартості. Розпродажі в магазинах, як правило, починаються в кінці сезону і у передноворічний період. Але будьте пильні - акційна одяг може бути бракованої або з переклеєній биркою, або ж зовсім не буде вашого розміру. Але саме на розпродажі ви можете купити ту кофточку, про яку давно мріяли, але не могли собі дозволити і саме ті джинси, які весь час заглядали, але ціна була надзвичайно високою.

Автор: Бандылюк Інна

Поділитися: