5 способів носити шарф-плед

Щороку дизайнери випускають нові оригінальні аксесуари, з допомогою яких можна створювати стильні образи на кожен день. Але є такі речі, які одного разу зійшли на fashion-Олімп і залишилися там надовго. Таким є шарф-плед ‒ універсальний предмет жіночого гардеробу, який вже не один рік залишається на лідируючих позиціях і, здається, не має наміру здаватися.

Шарф-теплий плед, зручний і практичний у застосуванні, може і від вітру врятувати, і зігріти в негоду, і навіть стати прикрасою образу. Головне ‒ правильно підібрати спосіб, як зав'язати такий великий шарф, щоб не виглядати ніби обмоталася бабусиним ковдрою.

Як носити шарф-плед?

Головна заковика використання подібного аксесуара в створенні гармонійного образу ‒ це великий розмір шарфа-oversize. Тому пропонуємо кілька способів, як правильно зав'язати шарф-плед і з чим його можна комбінувати, щоб залишатися стильною і неповторною, міняти щодня образи, маючи під рукою лише одну річ.

Спосіб 1: класичний

Самим простим і елегантним варіантом, як використовувати шарф-плед, є метод, коли він обмотується навколо шиї, а його кінці вільно спадають спереду вздовж силуету. Такий варіант допоможе зробити образ більш живим, ніжним і привнесе нотку новизни улюбленим речам.

       

На додаток до цього методу можна використовувати пояс або ремінь, при цьому великий шарф складається вздовж складочками, а його вільно спадаючі кінці підв'язуються на талії. Цей варіант дозволить зробити фігуру більш стрункою, а сам шарф-плед при цьому буде виглядати як просторе пальто або жилет.

Спосіб 2: обмотуємо вокруг шиї

Враховуючи, що за розміром шарфи-пледи нестандартні, то і пов'язувати їх навколо шиї складніше, ніж звичайні моделі. До того ж об'ємний і масивний «плед» на шиї дівчата маленького росту «поглине» свою власницю і тільки завадить у створенні стильного образу. Тому стилісти рекомендують не морочитися і спеціально його не укладати. Досить буде перед тим, як зав'язувати великий шарф на пальто, скласти його у вигляді трикутника так, щоб основний кут був спрямований вниз, а кінці зв'язати і сховати під основу аксесуара. Укладений таким способом шарф-плед буде відмінно гармоніювати з пальто прямого або приталеного крою.

Спосіб 3: максимум нескінченності

Як варіант можна пов'язати об'ємний аксесуар у вигляді нескінченного шарфа або снуда, кілька разів обмотавши його кінці навколо шиї. Особливо актуальним цей спосіб стане в холодні дні і під час холоднечі.

Спосіб 4: носимо як пончо

Завдяки тому, що шарф-плед багатофункціональний, його можна використовувати в якості пончо або шалі. Для цього шарф необхідно скласти трикутником і недбало накинувши на плечі, а кінці підв'язати поясом. Зав'язаний у такий спосіб шарф-плед можна носити як з курткою, так і з пальто, або поверх красивого сукні!

Спосіб 5: як недбалої накидки на плечейі
Але мабуть, самий ніжний і елегантний варіант, як носити шарф-плед, ‒ це застосування його в якості простий накидки на плечі. Але будьте обережні! Зав'язуючи в такий спосіб шарф-плед, краще відмовитися від речей у стилі oversize і normcore, щоб не мати вигляд мандрівного паломника, замотаного в ковдру.

Поділитися: