Чому водолазка – головна річ базового гардероба?

В епоху популярності чоловічого шику активну фазу fashion-реінкарнації переживають водолазки – обтислі светри з комірами стоечками. Пік їхньої популярності припав на 70-е, а так як модний у сезоні осінь-зима 2017-2018 залишається багатошаровість одягу, то не дивно, що водолазки знову зайняли місце в базових комплектаціях гардеробу всіх модниць. Вони допомагають не тільки зробити повсякденний образ різноманітним, але і дозволяють зігрітися в холод. А це як не можна до речі!

Імениті дизайнери не приховують своєї радості з приводу повернення в моду штанів, бо цей предмет гардероба з самого початку своєї появи асоціювався з інтелектом і загадковістю. Вперше тонкі обтислі светри одягли військові льотчики і автогонщики. У них звичку носити повсюдно водолазку перейняла Марлен Дітріх – любителька чоловічого стилю, строгих образів, безрозмірних жакетів і розширених штанів. Потім на публіку у водолазках стали виходити і Грейс Келлі, і Мерилін Монро, і Катрін Деньов, і знаменита група Beatles, і Стів Джобс та інші зірки.

Отже, з чим можна поєднувати водолазку, щоб бути стильною і модною навіть в холодний сезон.

В поєднанні з сукнею

Водолазка і сукня – це, здавалося б, два абсолютно різні речі, які не можна використовувати в одному образі. Але якщо застосувати в поєднанні з водолазкою модель сукні-комбінації, сарафана на тонких бретельках, легкого сукні з шифону або шовку, а також теплого офісного варіанта із щільного матеріалу, то це буде ідеальний варіант. Єдине, що важливо – щоб плаття мало вільний покрій або форму трапеції і не мав рукавів.

 

З верхней одеждой

Ще в 70-х роках в моді були образи, в яких водолазки надягали під верхній одяг: під шуби з штучного хутра, під натуральні дублянки, під пальто у військовому стилі або об'ємні куртки-пуховики. Сьогодні ця тенденція набирає обертів, але до неї приєдналася ще й мода на спортивні курточки вільного силуету, пончо, розширені штани з щільних тканин і розкльошені джинси.

 

Водолазка в комбінації з рубашкої

Така багатошарова вигадка не нова, але досить практична і нетривіальна, відмінно підійде для осінньої негоди і дозволить створити стильний образ. Такий варіант поєднання більше підійде для тих, кому важливо в житті дотримуватися ділового дрес-коду: восени в одній сорочці прохолодно, а водолазка зможе зігріти і при цьому не нашкодити образу. Головне – вміло дотримуватися правильного поєднання кольорів, при цьому зовсім необов'язково надягати під сорочку водолазку їй в тон, краще залишити комір гребенем і помітним для оточуючих.

 

Водолазка під жакет або блейзер

Якщо вибір ліг на образ, в якому присутня і сорочка, і водолазка, то в доповнення до нього можна взяти жакет або блейзер, витриманий в строгому чоловічому стилі. Або ж можна відмовитися від використання сорочки і поєднувати водолазку тільки з жакетом або блейзером. Тоді важливо стежити, щоб кожна окрема річ образу мала вільний силует і сиділа на фігурі так, щоб утворилася повітряна прошарок між тілом і тканиною.

Пропонуємо добірку водолазок, різних кольорів і стилів, які дозволять створювати і жіночні вбрання, і чоловічі look'и, і образи унісекс.

Лонгслів NIKKI - #3040178
  • -8%
449 грн. 489 грн.
Лонгслів NIKKI - #3040179
  • -8%
449 грн. 489 грн.
Лонгслів NIKKI - #3040176
  • -8%
449 грн. 489 грн.
Лонгслів NIKKI - #3040175
  • -8%
449 грн. 489 грн.
Лонгслів NIKKI - #3040177
  • -8%
449 грн. 489 грн.
Гольф DANNA - #3041093
    1 199 грн.
    Гольф DANNA - #3041095
      909 грн.
      Гольф DANNA - #3041096
        899 грн.
        Гольф DANNA - #3041094
          899 грн.

          Перейти в каталог

          Поділитися: