Як носити пончо?

Ні для кого не секрет, що мода це кругообіг. Ще наші бабусі казали, що все нове це добре забуте старе, і це справді так. Роки чотири тому, напевно, ви бачили, як мама з задоволенням носила в холодну погоду пончо, але ви і подумати ніколи не могли, що вже в цьому році мода і штовхне вас до вибору цієї досить дивної речі. Так от, в осінньо-зимовому сезоні пончо знову в моді. Ідея появи вільного і одночасно досить комфортного силуету прижилася в трендах 70-х.

Але дизайн, модні тенденції і тривалий час зробили з пончо актуальний і бажаний предмет модного гардеробу не тільки жінок з пишними формами, але і тендітних дівчат. Фасон штанів, незважаючи на багатовікову історію, залишився незмінний – це широка і досить вільна накидка з вирізом для голови.


Цієї осені пончо найактуальніше виглядає у вигляді верхнього одягу, відмінно підійде для дуже холодного міжсезоння. Плюсів у цієї речі безліч! По-перше, не сковує рухів, пончо легко і комфортно, і звичайно, тепло. А по-друге, річ дуже універсальна, відмінно підкреслить стрункість фігури, а якщо потрібно приховає недоліки фігури.

Модний "пунктик" цього сезону це капюшон. Вибираючи модельку тепленького пончо з капюшоном, не обмежуйте себе тьмяними кольорами, прикрасьте сірість осені яскравими фарбами. Так і обмежень у виборі матеріалів немає, вибирайте те, що максимально добре впишеться у ваш гардероб.


Вибираючи пончо, надягайте вузькі джинси-скінні або прямі брюки, це візуально зробить вас стрункіше, не дивлячись на те, що верхня частина тіла буде досить об'ємною.

Поділитися: