Тренд літа - флеш тату

Мода не стоїть на місці, сильний і впевнений поштовх дають їй модниці з усього світу, які день у день хочуть виглядати привабливішими, цікавіше і, звичайно ж, бути ні на кого не схожими. У «хід» йдуть всілякі модні тренди, новинки, аксесуари, одяг , прикраси. Але цим, на жаль, вже нікого не здивуєш. Адже і дизайнерські речі, і аксесуари не випускаються в одиничному екземплярі, і часто трапляються такі конфузи, коли зірки приходять на захід у однакових вбраннях. З цього випливає, що однією з головних завдань будь-якої дівчини, яка стежить за модою, і фешн трендами – є самовираження. Суто особиста справа кожного, як це зробити, але з року в рік з'являються маленькі хитрощі, які хтось приймає, а хтось категорично відкидає. Згадайте сережки у пупку, а страз на зубі, а модне в минулому році, фарбування волосся амбре, згадали? Так от, літній сезон приготував ще одну новинку. Цим «захворіли» співаки та актори світової величини, хлопці та дівчата по всьому світу. Новий тренд – флеш тату.


Це перекладна, тимчасове татуювання, яка імітує блиск золота або срібла і наноситься у вигляді прикрас, браслетів, кольє, рідше написів і не великих малюнків. Татуювання стійка у воді і на сонці, тримається приблизно тиждень.

Це унікальне прикраса на тілі дає відчуття особливості і унікальності, це як тату на тілі, в який ви вклали якийсь сенс, тільки не на довгий час, воно не встигне вам набриднути. Найбільш популярними є флеш тату у вигляді золотих браслетів на зап'ястях, золотих ланцюгів на шиї, срібних чи золотих перснів на пальцях рук і ніг.

Ще більш стильно виглядають такі малюнки, якщо їх поєднати з справжніми прикрасами в такому ж стилі, наприклад, годинами у золотому кольорі, або додатковими браслетами. Картинки на тілі у металевих кольорах ідеально прикрасять засмаглу або смагляву шкіру, стануть чудовим акцентом на пляжі, коли з одягу на вас тільки купальник.
Щоб ви не вибрали, головне розкрийте свою справжню сутність, проявіть себе, адже саме це є головним завданням флеш тату.

Поділитися: