Помилки в стилі одягу

Часто ми озираємося і нишком насмехаемся з людей, які натягнули на себе одяг не за віком та розміром, або в одязі яких зашкалює кількість яскравих і барвистих квітів, або у яких стрінги визирають з джинсів. Так, це смішно, але ви не дивилися зі сторони на себе? Може бути і ви робите помилки в одязі. Щоб таких помилок уникнути, варто дотримуватися кількох правил.

По-перше, варто з обережністю ставиться до неонових кольорів в одязі. Якщо у вашому образі їх більше трьох - це вже виглядає свіжо і насичено, а смішно і безглуздо. І якщо ви хочете виглядати стильно і не бути схожим на папугу Какаду, то переглянете свою колірну палітру в гардеробі і навчіться правильно комбінувати кольори. 

Друге, на що варто звернути увагу - це аксесуари. Зараз в моді масивні прикраси з металу та шкіри, але якщо ви надягнете подібну річ на роботу до ділового костюма - це буде виглядати безглуздо. Всього має бути в міру - до ділового стилю підійдуть більш стримані прикраси, а великі і масивні притримайте на вечір. Наведемо ще один приклад частою помилки. Багато хто, напевно, помітили, що зараз популярний обідок з котячими вушками. Так от, не здумайте напнути його на себе - адже видно ж, що це прикраса для вечірки і носять його, переважно, підлітки. Також актуальна помилка і в кількості біжутерії. Запам'ятайте - чим більше прикрас на вас - тим більше ви схожі на новорічну ялинку, навчіться бути лаконічними.

Надмірна оголенность - це взагалі нон грата в світі моди і стилю. Всі бачили в чому з'являються на червоній доріжці зірки - на кожній церемонії знайдеться одна модниця, яка буде в напівпрозорому відвертій сукні. Якщо у вас відмінна фігура і вам є що показати - це прекрасно, але пам'ятати вас після появи в такому вбранні будуть тільки з негативної сторони. Будьте стримані в одязі, навчитеся правильно оголювати частини тіла. щоб це не виглядало вульгарно і відштовхуюче.

Ще одна помилка - змішування стилів. Перше, що приходить на розум - це хлопчина в спортивних штанях і чорних туфлях з насінням у руках. Ось приблизно так виглядаєте і ви, коли намагаєтеся змішувати різні стилі одягу. Дизайнери люблять експериментувати зі стилями, але в реальному житті це виглядає безглуздо. 

Поділитися: