Творчий дует - adidas Originals і Jeremy Scott

Ні для кого не секрет, що спортивні речі цього року побили всі рекорди популярності. Це раніше спортивні штани і сорочки носили виключно в зал на тренування, сьогодні ж це речі для активного життя в межах міста. Світові спортивні бренди такі як Adidas, Nike, Asics, і багато інших зірвали величезний куш на те, що випускали спортивні речі, але особливо популярні саме в цьому сезоні. Ми не раз спостерігали на вулицях міста, як модниці вибирали під яскраве пальто пару не менш яскравих кросівок, спочатку це шокувало, але незабаром спортивна мода захлеснула світ.

Тепер часто можна зустріти молодих людей, одягнених у вільні, яскраві речі, що нагадують спортивні в громадських місцях, в яких раніше не прийнято було так одягатися. Можна тільки уявити, то буйство фарб, яке можна спостерігати в будь-якому фітнес та спортзалі. Кожна дівчина вважає своїм обов'язком обзавестися оригінальною і ультра яскравою спортивною формою, без неї і тренування не та!


Свій істотний внесок у розвиток модної спорт індустрії зробив Jeremy Scott. Саме він почав співпрацювати з Адідас, і тут почалося! Хто ж не бачив несхожих ні на що раніше, кросівок з крилами? З появою творчого дуету - adidas Originals by Jeremy Scott, спортивні речі отримали "нове життя".

В не далекому 2014 році Джеремі Скотт і Adidas Originals відзначили 10-річчя співпраці. У ювілейної колекції Adidas Originals by Jeremy Scott весна-літо 2014 були представлені чоловічі та жіночі предмети одягу, прикрашені принтами у вигляді значка долара, британського прапора, квіткові, анімалістичні, літерні та етнічні візерунки, речі з мережива.

Одним словом, виглядало все це незвичайно та яскраво. Деякі моделі курток, вітровок і спортивних штанів були декоровані, пришитими вручну перламутровими гудзиками. Нова колекція adidas Originals by Jeremy Scott наповнена вируючої енергією і витримана в дусі високої моди.

Поділитися: