Зірки в окулярах

Окуляри вже багато років перестали бути необхідністю і швидше є аксесуаром. Звичайно ж, багато хто намагаються наслідувати своїх кумирів і постійно стежать за тим, як вони виділяють себе серед інших, окуляри є яскравим тому прикладом.
Само собою багато з них намагаються одягати саме ті, які підходять їм за формою особи, їх стилю і конкретного образу, деякі, таким чином, розбавляють звичну багатьом одяг, навіть якщо в окулярах немає крайньої необхідності.

Подивившись на фото зірок в окулярах не можна не відзначити їх величезна різноманітність. І безпосередньо сонцезахисні окуляри зірок досить оригінальні. Приміром, Джессіка Альба вибирає такий тип форми очок, які можуть приміряти собі як чоловіка, так і жінки. Кеті Перрі завжди відрізнялася своєю екстравагантністю, тому і в плані очок вона продовжує підтримувати цю тенденцію, на одну з останніх фотосесій вона вибрала окуляри блакитного кольору, які не тільки вигідно виділяли співачку, але і при цьому відмінно підходили до її стильним босоніжкам.

Одна з головних модниць Голлівуду Вікторія Бекхем полюбляє класичні авіатори, хоча можна простежити, що раніше вона воліла більш об'ємні окуляри. Сара Джессіка Паркер робить акцент на великих окулярах, які мають видовжену форму. Також знаменитості воліють виділяти себе, не тільки вибравши певну форму очок, але і максимально відрізняється забарвлення оправи, вибираючи тони, які будуть поєднуватися з звичним для них стилем.

Багато часто задаються питанням, які окуляри носять зірки, коли обирають собі окуляри для зору. В цьому плані в останні роки окуляри зірок піддалися значним змінам. Раніше багато намагалися носити дуже маленькі окуляри або ж взагалі переходити на лінзи, але у зв'язку з великою популярністю очок як стильного аксесуара творці стали експериментувати з формою оправи та їх кольором. З тих пір можна відзначити, що зірки в окулярах для зору воліють зупиняти свій вибір на більш об'ємних і масивних оправах, деякі, більш сміливі зірки намагаються їх виділити викликає оправою. Так можна відзначити, що Меріл Стріп, ось вже багато років носить окуляри, на кілька років вона переходила на лінзи, але в останні роки повернулася до стильного аксесуара. Джонні Депп, Єва Лонгорія, Люсі Лью теж мають поганий зір і у зв'язку з цим носять окуляри для зору.

Поділитися: