Жіночі сумки через плече

Вже багато представниць прекрасної статі усвідомили, що найбільш зручним варіантом залишається сумка через плече, адже вона дозволяє повністю звільнити руки. Багато жінок роблять вибір на користь саме цього варіанту модного і функціонального аксесуара. Більшість дизайнерів в нових колекціях представили для жінок традиційні варіанти сумок через плече. Але це не заважало деяким брендам виділитися і представити оригінальні зразки на модних колекціях.

Жіноча маленька сумка через плече, що має довгий ремінець, повинна бути у кожної модниці. Сьогодні дизайнери пропонують величезну різноманітність колірних рішень шкіряних сумок через плече.

На Тижні моди були представлені різні шкіряні жіночі сумки через плече. До основних модним тенденціям відносяться наступні особливості:

  • сумки трапецієподібної форми;
  • сумки, що мають коротку ручку;
  • клатч, що має незвичайну ручку, розташовану на лицьовій стороні посередині;
  • сумка-конверт (підвид клатча);
  • ніжний квітковий принт;
  • великі жіночі сумки через плече, мають принт рептилій;
  • кільця з металу;
  • оригінальна форма крою: глобус, ягідки, книга та ін

 

Італійський бренд Valentino представив колекцію сумок з принтами фольклорної тематики. Ці аксесуари виглядають неймовірно жіночно.

Питоновый принт, а також короткі ручки представлені в сумках від Carven.

У бренді «Kenzo» на показі були продемонстровані сумки-авоськи, мають мереживну перфорацію. Це досить незвичайний поворот для дизайнерів бренду, адже раніше подібними текстурами вони не захоплювалися.

Lanvin на показі продемонстрував жіночі сумки почтальонки, а також інші моделі. Причому на подіумі ні одна сумка не повторилася.

Запам'ятовуючі сумки представили такі брендові марки: «Olympia Le-Tan» і «Undercover». Вони створили колекцію з трохи комічних аксесуарів, що запам'яталися глядачам. Серед модельного ряду можна виявити і міні сумки через плече, призначені для жіночої аудиторії.

Louis Vuitton, Christian Dior демонстрували публіці класичні моделі аксесуарів. Природно, у цих брендів була мета трохи урізноманітнити класичний крій сумок. Зміни торкнулися довжини ремінця, а також форми.

Сумки від Chanel відрізняються особливою витонченістю. На подіумі у новій колекції можна було відчути, що всі вироби створювалися з душею. Бренд представив в'язані жіночі сумочки через плече, шкільні сумки, валізки, що за формою нагадують ретро приймачі та інші цікаві моделі.

Сумки листоноші в класичному дизайні представлені в брендових колекціях від Ralph Lauren, а також Chloe.

Сумки від «Rag and Bone» можна носити жінкам на спині і навіть на грудях.

Сумка через плече підійде і для походу на урочисті заходи. Для виходу «в світ» підходять мініатюрні сумочки зі шкіри рептилій, що мають ланцюжок.

Перейти в каталог

Поділитися: