Жіноча сумка портфель

Сумка – важлива частина образу жінки, і вона означає багато чого, коли мова йде про діловому гардеробі. Щоб виглядати елегантно на будь-якій зустрічі, важлива не тільки добре підібраний одяг, але і хороше її поєднання з сумкою і взуттям. Відмінна риса ділових сумок – відсутність будь-яких непотрібних деталей і прикрас, химерності. Які фасони виробів в діловому стилі найбільш актуальні сьогодні?

Жіноча сумка портфель

Сумка такої форми раніше була невід'ємною частиною чоловічого гардероба. Але сучасна мода дозволяє представницям прекрасної статі переймати все більше чоловічих аксесуарів, вдало адаптуючи і поєднуючи їх з жіночими речами. Та й раніше такі сумки були в моді ще в минулому столітті, але тенденції цих сезонів зробили їх знову актуальними, а дизайнери оновили варіації втілення портфелів.

Сумка – портфель тепер вже цілком повсякденний варіант для жіночого образу. Вона може втілюватися в різних колірних рішеннях, але її основні характеристики – більш або менш строга форма, зручна ручка для носіння в руці і клапан, який акуратно закриває сумку зверху. Також можуть бути передбачені кілька ремінців, які надають їй нотки стилю ретро. Зазвичай такі аксесуари досить тверді по своїй основі, форма портфеля має бічні складчасті частини, тому документи та інші атрибути ділового способу життя залишаться в цілості й схоронності.

Сумки ділові жіночі такого типу також можуть мати зручний ремінь для того, щоб носити її через плече. Перевага виробів такої форми в тому, що вони місткі і виглядають завжди доречно. Але, незважаючи на деяку строгість фасону поєднувати таку сумку можна практично з будь-яким одягом, і не тільки в діловому, але і стилі кежуал.

Квадратні сумки жіночі примітні своєю чіткою формою, вони особливо добре поєднуються зі строгими туфлями чоловічого типу на подобі оксфордів або грубих черевиків з пряжками. Масивне взуття не буде зайвою, вона навпаки підкреслює тендітність і жіночність. А якщо хочеться зробити образ легше і кокетливее, то поєднання квадратної сумки з грубої взуттям під блузи або сарафани виглядає гармонійно і стильно. Найчастіше подібні сумки виглядають відмінно в коричневому кольорі і його відтінках. Він універсальний, до нього легко підібрати інші предмети гардеробу.

Але для модниць сьогодні також є варіанти втілення сумки в білому і чорному кольорі, або ж більш сміливих кольорах, що дозволить урізноманітнити її суворий вигляд і зробить образ стильним і ефектним.

Каркасні сумки жіночі також добре тримають свою форму і не деформуються при носінні. Вони з-за цього виглядають елегантно, а збереження документів у них забезпечена. Виглядають більш жіночно, ніж сумки – портфелі. Такий виріб зручно носити в руці, найчастіше каркасні сумки мають дві досить тверді ручки середньої довжини, і при необхідності її можна закинути на плече.

Сумка – портфель квадратної або прямокутної форми, каркасна сумка – всі вони прекрасно підходять для ділового стилю, зручні і практичні. Але і любителькам кежуала вони також припадуть до смаку, адже подібного роду сумку можна легко поєднувати з практично будь-яким цибулею.

Поділитися: