З чим носити світшот?

Світшот давно перестав бути частиною суто спортивного одягу. Такий зручний і універсальний у своєму використанні, він виразно відрізняється від толстовки. Світшот не має капюшона, шнурівки, кишень, застібок, зате має круглий виріз, гумки на рукавах, горловини і поясі. Цю деталь гардеробу можна поєднувати як з джинсами і кедами, так і зі спідницями та підборами. Зараз виготовляють свитшоты з яскравими принтами, візерунками, вишивками. До кожного можна придумати різний спосіб.

Якщо ви хочете похвалитися новим свитшотом перед колегами - надіньте його поверх сорочки, на низ підберіть вузькі штани, а взуття - оксфорди або лофери. Ви будете виглядати по-діловому і в той же час - стильно. Також доречний спосіб і з свитшотом поверх сукні, але тільки якщо обидві речі будуть виготовлені з легких тканин, інакше ви можете візуально зробити фігуру більш габаритної. З свитшотом також відмінно виглядає спідниця. Можна одягнути спідницю олівець і відправитися на роботу, а можна одягнути яскраву спідницю міні і піти на вечірку. Довгі спідниці в комплекті з свитшотом виглядають романтично і жіночно.

Щоб відкрити красиві ноги - надіньте до свитшоту шорти. А в залежності від їх стилю можна створювати різні образи. Наприклад, для повсякденних прогулянок або походу в магазин підійдуть джинсові шорти, а для виходу в світ - мереживні або шкіряні. Добре в компанії з свитшотом буде виглядати актуальна спідниця-шорти з запахом. Незважаючи на всілякі поєднання свитшота з різною одягом, найбільш поширений і простий варіант - це джинси. Виглядає завжди доречно і практично. 

Якщо ви хочете створити оригінальний і яскравий образ з свитшотом, то, як мінімум, можете доповнити його аксесуарами - великою сумкою, сонцезахисними окулярами, капелюхом, ременем, кулоном або браслетом. А якщо ви підібрали собі світшот яскравого забарвлення з великим принтом або написом, то не варто перевантажувати його аксесуарами - в будь-якому випадку ви будете виділятися з натовпу. Світшот - це відмінний вибір на всі випадки життя, який повинен бути в гардеробі кожної дівчини. На урочисте свято його, звичайно, не одягнеш, але зате скільки всіляких варіантів з ним можна придумати! 

Перейти в каталог

Поділитися: