З чим носити довгу сорочку

Подовжена сорочка - це незамінна річ на літо! Вона настільки універсальна і функціональна, що модних аналогів даного елемента гардероба просто не існує. Її можна поєднувати як з суворими діловими образами, так і з ненав'язливими пляжними. Придбавши подовжену сорочку, ви ні краплі не пошкодуєте, адже вона, незважаючи на чоловічий крій, виглядає дуже жіночно і в той же час приховує недоліки фігури. З чим же краще носити довгу сорочку, щоб виглядати стильно?

Спробуйте створити простий спосіб з довгою білою сорочкою і легінсами, доповнивши його поясом. Можна скористатися модним останнім часом поясом-корсетом - така річ допоможе вигідно окреслити талію навіть тим дівчатам, які її не мають. Аристократичності образу додадуть зручні мюли або лофери.

Не менш універсальний наряд створює подовжена сорочка зі світлими джинсами. Зверніть увагу на сорочки в смужку і клітку! Щоб образ не виглядав нудно, доповніть його яскравим акцентом - оригінальними сонцезахисними окулярами, сумкою або взуттям. Такий стильний ансамбль підійде для легкої робочої п'ятниці, коли можна трохи розслабитися і відійти від ділового дрес-коду.

Стиль бохо дотепер не втрачає своєї актуальності і особливо популярний саме в літню пору року, коли можна проявити фантазію і одягтися так, як вам хочеться - зручно й ненав'язливо. Тому пропонуємо вам незвичайну комбінацію - це подовжена сорочка з спідницею-максі. Модні дизайнери вже давно пропонують такий варіант одягу, а вуличні модники з задоволенням цим користуються, створюючи ефект літнього сарафана. Головне - вибирати одяг ніжною колірної палітри!

Довга сорочка послужить відмінною альтернативою парео. Вона гарно виглядає з різними купальниками, захищає шкіру від сонця і доповнює будь-пляжний образ. У такому вбранні ви можете прогулюватися по лазурному березі, сидіти на терасі кафе або відпочивати на шезлонгу, попиваючи улюблений охолоджуючий напій. Завершальну ноту образу додасть солом'яний капелюх, сонцезахисні окуляри і зручні капці!

Сукня HERMIONE - #3041227
    1 599 грн.
    Cорочка SINDI - #3034726
    • -49%
    799 грн. 1 569 грн.
    Cорочка SINDI - #3034728
    • -49%
    799 грн. 1 569 грн.
    Сукня HERMIONE - #3041225
    • -22%
    1 249 грн. 1 599 грн.
    Сукня YALDIS - #3041067
    • -50%
    499 грн. 999 грн.
    Сукня YALDIS - #3041070
    • -50%
    499 грн. 999 грн.

    Перейти в каталог

    Поділитися: