Victoria's Secret - так у чому ж секрет?

Назва всесвітньо відомої, і що саме головне, доступною по ціновій політиці марки Victoria's Secret (Вікторія Сікрет) перекласти і зрозуміти досить легко. Але в чому ж насправді секрет Вікторії? Чи є в цій розрекламованої марки особливість? Victoria's Secret це американський бренд жіночого одягу, білизни, купальників, аксесуарів і косметики. Найбільше популярні і затребувані колекції нижньої білизни і купальників Victoria's Secret. Перед собою компанія поставила досить серйозну задачу, а саме - розкрити в жінці упевненість в собі, отримати більше сміливості, і підвищити самооцінку.

Вбрання для ніжної, але все ж сексуальною, тендітною і загадковою половини людства поєднують в собі комфорт і грайливість, американську вызывающею амбіційність та європейську стриманість,і завдяки цьому, разом визначили унікальний стиль. Жінка, яка вибирає таку білизну – красива, яскрава, вільна, розкута і, звичайно, сучасна. Перший невеликий магазинчик був відкритий в 1977 році, білизна Victorias Secret мало приголомшливий успіх, в основному через створеної атмосфери в торговому залі.

Відмінний інтер'єр і обстановка підштовхували до спілкування між продавцями-консультантами і покупцями, і це допомагало спокійному вибору і не відволікало. З часом бренд придумав, як надати марку ще більше шику і популярності. Victoria’s Secret використовує покази, щоб ще більше розрекламировать і ще швидше розпродавать свої товари. У шоу беруть участь одні з найпопулярніших моделей у світі.

За свою більш ніж двадцятирічну історію покази колекцій нижньої білизни Victoria's Secret стали безпрецедентним шоу з неймовірної складності костюмами і декораціями, виступами зірок і самими красивими і дорогими моделями світу, які завдяки участі в показах отримали статус «ангелів». Шоу проходило у всіх фешн столицях, включаючи Нью-Йорк, Майамі, Лос-Анджелес і Канни.

Поділитися: