Вибираємо ідеальне плаття на випускний

Скоро настане найдивовижніше, найбільш хвилююче і сама незабутня подія в житті кожного школяра – випускний. І якщо хлопцям на урочисту частину досить надягти білу сорочку і чорні штани і вони будуть виглядати дивовижно, то нам, дівчаткам, потрібно постаратися, щоб останній вечір у школі став особливим, щоб ми подобалися собі і оточуючим, так сильно, щоб серце завмирало від загального: «Ах…».

Для цього потрібно до найдрібніших деталей продумати свій образ, з урахуванням особливостей своєї фігури, особистих смакових переваг і фінансових можливостей. І якщо ви досі не визначилися з образом, ми заощадимо ваш час і заспокоїмо нерви, представивши кілька порад по вибору ідеального наряду і підібравши декілька найбільш вдалих прикладів.

Отже…

Перше, на що необхідно звернути увагу при виборі випускної сукні, – це її фасон. Саме від фасону і крою залежить загальне враження оточуючих про юної випускниці. І тут не зайвим буде згадати, що існують такі фасони випускних суконь, які не виходять з моди і навряд чи коли-небудь будуть вважатися антитрендами. Це вже вічна класика вечірніх нарядів. Наприклад:

- сукні у грецькому стилі. Повітряні хвилясті тканини і м'які лінії силуету завжди йдуть юним красуням. Вони дуже жіночні і завжди виглядають вишукано і романтично. Ідеально як для випускного!

- сукні в підлогу – класичний безпрограшний варіант. Нічого кращого для заворожливого вихору шкільного вальсу не знайти! Але при виборі такого фасону варто врахувати, що на випускному вечорі танцюють не тільки вальс;

- коротке плаття. Випускниця в такому вбранні немов говорить: я – завзята, енергійна, невгамовна, яскрава! Але довжина міні, на жаль підходить тільки для мініатюрних і струнких дівчат;

- сукня з асиметрією для елегантного і одночасно зухвалого образу. Тут тобі і відвертість міні, і стриманість максі. Випускниця в такому вбранні привертає увагу, бентежить, хвилює і захоплює!

- пишна сукня з фатину – дуже повітряний наряд родом з дитинства (образ дівчинки в пишній сукні асоціюється з мультяшной принцесою, чи не так?). Але такий наряд дуже ризикований, тому як сукня з сітки або фатину вимагає особливого антуражу і набагато доречніше буде виглядати на дружній вечірці, на фотосесії або весілля.

Наступний крок – вибираємо сукню по фігурі! Пам'ятайте, що який би модне, гарне й оригінальне плаття на випускний ви не вибрали, якщо воно не підходить вашій фігурі, то всі його принади, його оригінальність і унікальність будуть знівельовані, а всі ваші праці по підбору ідеального наряду – зведені нанівець. Тому:

  • для фігури «пісочний годинник» (про яку, на хвилиночку, мріють багато дівчат) можна не боятися брати сукня облягаючого фасону або наряд з акцентом на талію. Наприклад, сукня-«русалка», сукні з корсетом і оголеними плечима або ж наряд з V-подібним вирізом декольте і довгою спідницею;
  • дівчата з фігурою «трикутник» чи «груша» мають широкі стегна і вузькі плечі, тому їм потрібно сконцентрувати всю увагу на верхній її частині. У цьому допоможуть короткі і максі плаття з прозорих і легких тканин з ліфом без бретелей, з вирізом-холтер або на тонких бретелях;
  • тип фігури «перевернутий трикутник» – це широка верхня частина тіла, ширше ніж стегна. Дівчата з такою фігурою повинні постаратися хоча б візуально створити ілюзію талії і відвернути увагу від плечей, в чому допоможуть бальні сукні з широкою, дуже пишною спідницею довжиною до коліна;
  • власницям фігури типу «яблуко» пощастило з бюстом – він у них пишний, великий і, що головне, помітний. Ось на нього і треба спрямувати всі свої сили і центр уваги навколишніх. Тому замість коротких суконь краще вибрати подовжене або довге сукня з вишивкою А-силуету, з глибоким V-подібною горловиною і без бретельок;
  • для фігури «прямокутник» підійдуть сукні, які підкреслюють або бюст, або стегна – щось одне. тобто для дівчини «без талії» ідеально підійде сукня з тюлю з асиметричним вирізом, корсетом, тонким ліфом без бретелей або спідницею з оборками.

Завершальний етап вибору сукні на випускний – це підбір колірної палітри наряду. І в цьому питанні дівчата, як правило, роблять найбільшу помилку. Справа в тому, що випускний вечір – це для більшості юних осіб перший у житті привід постати перед однолітками, викладачами та батьками в новому, вже дорослому амплуа. Тому випускниці намагаються вибрати довгий класичне вбрання в темних тонах. Але це в корені не правильно! Темним забарвленням властиво додавати віку, і навряд чи вони додадуть шарму. А легкі матеріали, світлі відтінки та квіткові принти, як раз навпаки, допоможуть підкреслити свіжість і молодість юної особи. Повірте, не варто соромитися своєї юності!

Ну як? Ви визначилися з фасоном і забарвленням і вже маєте уявлення, в якій ссукні Ви будете божественні? Значить пора його прикупити!

Сукня MEGG - #3041219
  • -10%
1 169 грн. 1 299 грн.
Комплект OSCAR - #3033454
  • -55%
2 051 грн. 4 549 грн.
Сукня MEGG - #3041220
  • -10%
1 169 грн. 1 299 грн.
Сукня ANNA - #3040676
  • -34%
539 грн. 821 грн.
Сукня NARINE - #3041089
  • -63%
449 грн. 1 200 грн.
Сукня SELESTA - #3041107
  • -38%
809 грн. 1 299 грн.
Сукня NABILL - #3041078
  • -55%
539 грн. 1 199 грн.
Сукня NABILL - #3041079
  • -55%
539 грн. 1 199 грн.
Сукня ALBINA - #3041356
  • -59%
539 грн. 1 299 грн.
Сукня NABILL - #3041077
  • -55%
539 грн. 1 199 грн.
Сукня FLOW - #3040655
  • -76%
179 грн. 734 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: