Весняне натхнення: вибираємо жіночі боді

Боді - це різновид леотарда, спеціального спортивного купальника. Воно було продемонстровано ще в 1950-х роках дизайнером Claire McCardell в США. Однак деякі джерела повідомляють, що боді з'явилося з початком розвитку циркового мистецтва. Напевно, всі в дитинстві бачили гімнастів в красивих костюмах, які "літали" під куполом цирку. Масову популярність такий вид одягу дістав у 1960-х роках, адже став офіційною формою моделей компанії “Playboy”. Після 1980-х боді почали сприймати, як елемент нижньої білизни і лише у 2010 році вона повернулася в моду на альтернативу блузках і водолазок.

2019 рік презентував модницям три нові варіанти крою боді. Річ шиють у вигляді майки або базової футболки, стильно виглядають моделі з мінімалістичним принтами. Найчастіше зустрічається боді-водолазка, тобто щільно облягає кофта з довгими рукавами і застібкою знизу, іноді прикрашена капюшоном. Такий фасон визнаний дійсним маст-хэвом цього року, адже на витонченій фігурі виглядає дуже сексуально і жіночно. Третій варіант - це ділова сорочка, низ якої змінено для комфортного поєднання з брюками або спідницею. Фасон сподобається любителькам стриманого стилю з нотками витонченості.

Законодавцями сучасної моди на боді вважається зіркова сім'я Кардашьян. Знаменитості носять річ з джинсами і спідницями-олівець, які досить вигідно підкреслюють незвичайні форми красунь. Варто сказати, що боді - це універсальний одяг, адже воно гармонує як з вуличними образами, так і нарядами для бізнес-зустрічей. Річ підійде до будь-якої деталі гардеробу, хоча облягаючі штани варто виключити з цього списку. Моделі без рукавів будуть зручними в дуеті з піджаками і кардиганами, вони не будуть закачуватися при контакті з іншою тканиною. У соціальних мережах шквал позитивних відгуків викликало мереживне боді. Такий фасон прикрасить розкутих жінок, які не бояться показати світу свою сексуальність. До ніжного мережива рекомендується одягати атлас, денім і тканину костюмну.

Боді - хіт сезону, який необхідний в гардеробі кожної модниці. Якщо ви любите гарні речі, які підкреслюють фігуру і дарують впевненість в собі, тоді прийшов час заглянути на нову колекцію "Garne". У нашому інтернет-магазині кожна жінка знайде розкішний весняний цибулю, достатньо тільки перейти за посиланням.

Перейти в каталог

Поділитися: