Вміння носити вечірні сукні

Кілька різних суконь в гардеробі може зробити з будь-хуліганки справжню леді. Але щоб стати леді, потрібно ще й вміти носити всі види суконь, які поміщаються в шафі.

Трикотажне плаття

Під час покупки трикотажного плаття важливо не забути про те, що виріб не повинно бути занадто обтягуючим. Трикотаж повинен бути кілька вільним, як би обрисовкой, але ніяк не «другий шкірі». При носінні трикотажних виробів не варто забувати про білизну, так як плаття з трикотажу буде прилягати, а тому і всі шви білизни будуть видні. Віддати перевагу потрібно безшовному нижній білизні. Сукні з такого матеріалу сяде краще, якщо надіти під нього боді або стягуюча білизна: тіло підтягнеться, і всі проблемні області не стануть такими помітними.

Довге вечірнє плаття

Вершини моди – довге плаття в підлогу. Воно завжди актуально, зокрема на важливих заходах і банкетах, тому слід акуратно вибирати перед важливою подією. Вечірні сукні довжини «макси» добре сидять на більш високих дам, або на фігурі «пісочний годинник», так як воно здатне надати обрисами рук і стегон ще більшої яскравості. Сукні з відвертим декольте стане безпрограшним варіантом для важливого прийому. Гармонійним дуетом буде вважатися сукня з болеро з хутра, або з укороченим жилетом.

Чорне плаття

Справжня класика жанру – маленьке чорне плаття. Воно завжди говорить про гарний смак та про витонченості його носіями. Елегантний фасон зобов'язаний бути у кожної модниці, так як навіть скромне чорне плаття здатне розкрити справжню хижачку. Щоб підкреслити силует і показати витонченість ніг, потрібно правильно вибрати довжину виробу. Варто пам'ятати, що вечірні сукні чорного забарвлення не всім підходять. Альтернативою стане глибокий виріз V-виду. На сьогоднішній день в модних тенденціях фасон «під горло»: вони одночасно скромні й сексуальні. Також можна вибрати сукню з комірцем і манжетами одного кольору: це підкреслить витонченість шиї і рук, і воно стане хорошим вибором для романтичного вечора.



Сукня HANNAH - #3042080
    1 559 грн.
    Сукня CARRY - #3042087
      1 819 грн.
      Сукня MAE - #3042058
        2 099 грн.

        Перейти в каталог

        Інші матеріали і фасони

        Вечірні сукні простого класичного покрою завжди виглядають ефектно і карколомно. Важливо тільки при виборі враховувати всі свої недоліки у фігурі, так як неправильний фасон може лише підкреслити всі мінуси. Необхідно також знати, яка біжутерія підходить під сукню різної довжини, так як велика кількість прикрас може акцентувати увагу на їх наявність, а не на самому вбранні.

        Поділитися: