Ультрамодні жіночі брюки-чінос

Ви зациклилися на джинсах і вважаєте, що альтернативи їм немає? Повірте, ви глибоко помиляєтеся! Існує маса інших видів штанів, які мають чимало переваг у використанні та часто більш доречні в тій чи іншій ситуації. Наприклад, штани-чінос – вільні штани, легкі і м'які, один з елементів базового гардероба, яким можна спокійно замінити повсякденні джинси і тим самим втілити вишуканий і невимушений образ сучасної жінки.

Штани-чінос для жінок: що це?

На подив, більшість з нас навіть не чули про це вигляді штанів, хоча вони вже існують і активно носяться по всьому світу понад 150 років! І спочатку вони були чоловічими...

Вперше штани, які іменуються chinos, з'явилися у 1848 році з легкої руки британського військового офіцера, який відбуває службу в далекій Індії. В умовах тропічного клімату білосніжна уніформа його підопічних швидко ставала брудною, тому офіцер вирішив пофарбувати її сумішшю з пилу, меленої кави, соку тутовника, щоб хоч якось приховати бруд на одязі. Вийшов незвичайний коричнево-жовтий відтінок, який місцеве населення стало називати «хакі». Цей колір, поряд з бежевим, і став тією характерною рисою, яка сьогодні і відрізняє штани-чінос від інших видів штанів.

Що стосується фасону, то він не особливо змінився за півтора століття, і жіночі чиносы, як і чоловічі, характеризуються:

  • вільним силуетом;
  • більш суворим, ніж у джинсів, фасоном;
  • укороченою довжиною;
  • слабким звуженням в області щиколотки.

Тому вони не бовтаються і не виглядають мішкувато, а строго сидять на фігурі.

Раніше чиносы відшивали виключно з натуральних тканин, льону і бавовни, з Китаю (звідси і назва «chinos»), а сьогодні для більшої еластичності, міцності і зносостійкості до сировини додають синтетичні волокна. Тому сучасні брюки-чінос підходять для повсякденного носіння. А випуск моделей з широким спектром забарвлення дозволяє створювати найнеймовірніші образи для різних заходів, вечірки або прогулянки, а не тільки для роботи та ділових зустрічей.

Але в цьому випадку важливо не просто повторювати чийсь вибір або надягати вподобану модель, а підбирати колір брюк-чінос під загальну концепцію всього комплекту одяг і враховувати індивідуальний кольоротип зовнішності. За правилами цветосочетания, не допускається присутність в одному вбранні холодних і теплих кольорів і відтінків. Це стосується всього: і одяг, і взуття, і аксесуарів. Тобто, перш ніж надягати штани-чінос, потрібно визначити тип ансамблю і тоді компонувати образ. Якщо сумніваєтеся у власному виборі, дивіться, як це роблять імениті дизайнери:

Чим примітні жіночі брюки чінос?

Як власне і джинси, брюки чиносы для жінок поза часом, дуже практичні і зручні в носінні, тому що вони легше, просторіше, вільно сидять по фігурі і не сковують рухів. До того ж:

  • м'які складки штанів дозволяють приховати недоліки фігури і виглядати стрункіше;
  • за рахунок завищеної талії візуально подовжують ноги;
  • приглушена забарвлення робить chinos ідеальними для роботи та ділових зустрічей;
  • можливість вивихів штанин і їх звужений крій дозволяє високим панночкам трохи візуально зменшити свій ріст;
  • універсальний крій дозволяє поєднувати жіночі чінос майже з усіма стилями;
  • наявність двох бічних, трохи скошених кишень, одного або двох задніх, і застібки на гудзиках або блискавки робить штани chinos дуже зручними у використанні і функціональними.

Одним словом, ці брюки є найбільш зручними, прикладом вишуканості і дозволяють застосувати свою фантазію в найсміливіших її проявах.

Кому підходять чиносы?

Враховуючи їх універсальний крій, брюки-чінос можуть використовуватися абсолютно всіма жінками, будь-якої комплекції і зростання. Головне, правильно їх застосовувати в образі і знати деякі секрети:

 - худенькі невисокого зросту відмінно виглядають в брюках чінос. Їх фасон дозволяє додати в потрібних місцях обсяг і сконцентрувати увагу на тонкій талії. Якщо низ штанин не підвертати і надіти взуття на високому каблуці, то це дозволить «візуально» надати дівчині зростання;

- апетитним дамам від чіносов теж не варто відмовлятися. Єдиний раду – підбирайте штани без сильного обсягу в стегнах і без сильного прилягання до ніг. У такому фасон і при високих підборах масивна фігура буде виглядати максимально виграшно;

- дівчатам з нестандартною фігурою, наприклад, високим худим дівчатам з вузькою талією і пишними стегнами, важливо пам'ятати, що вільний силует і складочки на талії можуть візуально вкоротити ноги або надати додаткову ширину і так широкому місці. Але вільні лінії на стегнах чудово підходять дівчатам з широкими плечима і вузькими стегнами. З чіносамі такий силует урівноважиться і стане більш ніжним.

тобто, жіночі chinos підходять практично всім і їх можна носити з задоволенням, створюючи закінчені і гармонійні комплекти на кожен день.

Ціна жіночих штанів чінос

Внесіть різноманітність у своє життя! Для цього вам досить купити жіночі штани чінос, ціна яких – найбільше їх гідність. Адже за ті гроші, скільки коштують чиносы в Україні, пристойні джинси не купити, навіть в інтернет-магазинах. А на сайті Garne.com.ua ще і розпродажі проводяться регулярно, і знижки постійно діють, і різноманітність моделей штанів представлено саме що ні на є величезна. Так що тепер купити чиносы для жінок і вигідно, і зручно!

Поділитися: