Ультрамодна біла взуття

З довгоочікуваним приходом тепла все більш актуальною стає проблема вибору красивою сезонного взуття. Тому поспішаємо повідомити, що цієї весни найпопулярнішою вважається взуття в білому кольорі. Лаконічні моделі, виконані в дусі мінімалізму підійдуть до безлічі образів, а білий колір, який символізує чистоту й невинність, додасть ніжності й охайності вашим повсякденним вбранням.

 

Кросівки

 

Важко не погодиться, що кросівки - це один з самих кращих трендів, які коли-небудь були. Любителькам високих шпильок можна зітхнути з полегшенням - незручне взуття вже давно відійшла на другий план. Зараз в моді комфорт і свобода рухів. Кросівки, кеди або сліпони, переважно білого кольору, взувають не тільки для прогулянок по місту, але і для офісу. Сучасні моделі носять з брючними костюмами, літніми сарафанами і, звичайно ж, джинсами - модними з необробленими краями або оригінальною вишивкою.

 

Босоніжки

 

Легка біла взуття на літо - це найкращий вибір, як на кожен день, так і для особливих випадків. Зараз настільки велика різноманітність босоніжок, що вам неважко буде підібрати модель за смаком: з закритим або відкритим носком, на плоскій підошві або невеликому стійкому каблуці, з оздобленням або без... Білі босоніжки можна носити як з повсякденним яскравим сарафаном, так і з суворим сукню-футляр. Чим минималистичнее модель взуття, тим більш контрастним повинен бути вбрання. Майте на увазі - зараз в тренді босоніжки-биркенстоки і сандалі на тонких ремінцях.

 

Мюли

 

Взуття на підборах з відкритим задником вже кілька сезонів не втрачає свою актуальність. Мюли особливо підійдуть жінкам, які віддають перевагу елегантний діловий стиль в одязі. Модель білого кольору послужить ідеальним доповненням консервативним офісним нарядам. При купівлі такого взуття слід врахувати невелике правило: якщо у вас часто виникають проблеми з вибором потрібного розміру, то краще відмовитися від онлайн шопінгу. Приміряйте взуття в реальному магазині і визначіться - чи підходить вам ця модель чи ні.

Перейти в каталог

Поділитися: