Трохи зі світу шуб

Шуба – незмінна жіноча любов, яка ніколи не виходить з моди. Саме ця деталь гардеробу зігріє в найхолоднішу пору року, а також підкреслить тонкий смак своєї власниці. Проте, ні для кого не секрет, що натуральне хутро відходить на другий план. Найбільш відомі будинки моди у своїх показах використовують тільки штучний матеріал, адже сучасний світ бореться проти будь-якого насильства над тваринами.

Сьогодні Garne розповість на які фасони і кольори варто звернути увагу при виборі модного шубки.

Короткі моделі

Одним з найважливіших критеріїв при виборі теплого одягу стала довжина. Адже в сиру погоду хочеться відчувати себе комфортно і затишно, тому укорочені шуби підійдуть для більш сухий, осінньої пори. Такі хутряні речі прекрасно йдуть до джинсів і взуття на підборах, виглядають короткі шуби дуже стильно і сучасно.

Хутряне пальто

Хітом цього сезону є шуби, фасон яких нагадує пальто. Саме такі моделі можна поєднувати як з сукнями, так і зі спортивним стилем, при цьому залишаючись завжди в теплі.

Яскраві кольори

Безумовно, яскраві принти і соковиті кольори входять в основних трендів цього року. Цікаво пофарбований хутро, обов'язково приверне увагу до вашого образу, в хорошому сенсі. Володарки яскравих шуб завжди виділяються з натовпу і вражають оточуючих своїм смаком до незвичайним і екстравагантних речей.

Шуби з каракульчі

Незмінним матеріалом при виробленні шуб є каракульча. Саме цей хутро найчастіше використовують відомі дизайнери, адже він виглядає ультрастильно і не виходить з моди ось уже кілька сезонів поспіль. Каракульча виглядає досить елегантно і підійде для створення стриманих образів.

Довжина максі

Саме такий фасон шуби припаде до смаку жінкам, які люблять тепло, затишок і комфорт. Навіть у саму сильну заметіль і морози, можна спокійно вдягати сукні або спідниці під таку довгу меховою одяг. Дана модель прекрасно підійде високим дівчатам або любителькам підборів.

Сучасна мода дозволяє варіювати в десятках різних фасонів шуб, в цій справі не варто боятися експериментувати, а також шукати себе в яскравих фарбах і стилях. А інтернет-магазин Garne тільки допоможе вам у цьому:

Поділитися: