Топ аксесуарів, необхідних для літа

Літо настає весни на п'яти, погода радує своїм сонячним настроєм, а одяг на дівчат стає все коротше і легше. Крім всього цього, наближається сезон відпусток. Літо - це пора, коли можна модничать і ні в чому собі не відмовляти - ніякі пуховики і шапки вам не завадять продемонструвати стильний наряд або новий аксесуар. А без жодних деталей не обійтися в цьому сезоні - ми зараз розберемося!

Тим, хто вже вирішив кардинально оновити свій гардероб, в першу чергу, радимо звернути увагу на головні убори. Сонячні промені  небезпечні для нашого здоров'я, тому пропонуємо придбати модну крислатого капелюха, без якої неможливо уявити пляжний сезон. Такий аксесуар не тільки додасть вашому образу елегантності та жіночності, але і приверне захоплені погляди оточуючих. Якщо ж ви віддаєте перевагу спортивний шик, то зараз є великий вибір кепок і бейсболок - їх можна поєднувати як з спортивними речами, так і з жіночними.

Друга, не менш важлива річ рейтингу літніх аксесуарів - сонцезахисні окуляри. Підберіть якісну модель, яка буде захищати очі від ультрафіолетових променів і найбільш підходити до вашого типу обличчя. Про те, як вибрати окуляри, читайте в нашій попередній статті https://garne.com.ua/articles/240

Ще один, важливий аксесуар - це годинник. Саме годинник, а не браслет, тому що зараз всі стежать за часом за допомогою смартфонів, а наявність годинника на руці, між іншим, свідчить про присутність хорошого смаку. На літо можна підібрати яскраві різнокольорові години, а для ділових або вечірніх заходів - більш елегантні моделі. Зараз користуються популярністю годинник, які з вигляду нагадують браслет - це виглядає дуже мило і красиво. 

Модна новинка - стильні і незвичайні прикраси для тіла. Для створення пляжного способу їх можна надягати в поєднанні з купальником, а можна - на сукню чи блузку. Все залежить від фасону і принта одягу - вони повинні бути максимально мінімалістичним, тому що намисто для тіла може загубитися на тлі яскравого вбрання. 

Так що, якщо ви ще нічого не придбали з вищезгаданого списку? Бігом за покупками!

Поділитися: