Tiffany&Co - модні ювелірні традиції

Якщо ви шукайте що б такого подарувати дівчині, пам'ятайте, є кілька речей абсолютно безпрограшних. Звичайно ж, квіти, увагу і прикраси. А тим більше, якщо це прикраси модного будинку Тіффані, адже так важко встояти, побачивши ніжно бірюзову коробочку з білим бантом і написом Tiffany&Co.

Прикраси Tiffany – це не просто незвичайної краси каблучка або кольє, це висока мода і надзвичайно продуманий стиль. Tiffany – це не просто ім'я модного будинку, який запросто може втерти носа самим майстерним дизайнерам, завдяки своїм витонченим прикрасам, ювелірними виробами, і неймовірно розкішною посудом. Tiffany – це велика імперія, де всім заправляє стиль, смак, елегантність і, найголовніше, розкіш.

Марка отримала нереальну популярність після виходу у світ оповідання «Сніданок у Тіффані», а після зйомок фільму тим більше. Компанія Tiffany&Co світовий лідер з виробництва прикрас із срібла, золота і платини. Зовсім не дивно, що кожна дівчина мріє мати прикраса від Тіффані, адже це не тільки бездоганний стиль, але і багатовікова історія бенду, а ще вишуканість стилю, простота, але в той же час дивно якісні і дорогі речі. На що б ви не подивилися: кільця, кулони , браслети, сережки – все виконано з особливим стилем і шиком.

Ці прикраси ніколи і ні з чим не переплутаєш.
Популярність бренду так велика, що кілька років тому ніжно-бірюзовий колір, колір компанії Тіффані, став настільки популярний, що все навколо, здавалося, стало від Тіффані. Одяг, аксесуари і навіть колір нігтів модниць став так званий «м'ятний». Тіффані це мрія, доступна лише одиницям. Тому оточуючи себе цим воістину дорогим і статусним кольором, і відчуваєш себе по-іншому. 

Поділитися: