Такі різні жіночі комбінезони

Жіночий комбінезон – річ в жіночому гардеробі, що викликає багато сумнівів. Чому ж так виходить? Адже нічого вульгарного і екстравагантного в ньому немає, комбінезони не виходять з моди, так як вони постійно актуальні. А ще це дуже зручно, і дійсно дуже стильно, модно і досить незвично. З неймовірної кількості варіантів придуманих світовими модними будинками, кожна модниця може з легкістю знайти кілька моделей, які ідеально підійдуть для кожного випадку: для літньої відпустки, коктейльної вечірки, походу на вечірку, вечері з друзями, і, звичайно, для романтичного побачення.

За допомогою вдало обраного комбінезона можна створити неповторний образ. Посудіть самі, це скоротить час зборів двоє. Адже і низ і верх у вас вже готовий, причому в однієї деталі, залишиться лише вибрати взуття та аксесуари, а це, погодьтеся, вже набагато легше. Комбінезони можуть бути самими різними: довгими, короткими, широкими і вузькими, комбінезон-шорти. Сьогодні з легкістю можна знайти модель практично з будь-якої тканини, яка вам до душі. На кожен день і для походів на роботу, краще віддати перевагу бавовняним комбінезонам, що сидить по фігурі, а ось для виходу в світ зверніть свою увагу на шовк або атлас, або ж шифон.

Брючні жіночі комбінезони мають ряд переваг: вони візуально як би витягають фігуру, роблячи її стрункішим, і відповідно більш сексуальною. Їх краще надягати з взуттям на високому каблуці чи танкетці, в іншому разі довгі штанини будуть виглядати непрезентабельно. Комбінезон-шорти, навпаки, можна надіти з низькою взуттям: балетками, сандалями, або пляжними сланцями. Особливо чудово вони виглядають з пляжними аксесуарами: сонцезахисними окулярами, широкополими капелюхами, літніми прикрасами і пляжними величезними сумками. Більш ошатний, так би мовити, вечірній, жіночий комбінезон практичніше за все, вибирати з шовку чи шифону.

Він з легкістю створить шикарний доречний спосіб. Щоб доповнити образ, вам відмінно підійдуть туфлі або босоніжки на високій шпильці і маленька сумочка. Якщо ж ви хочете урізноманітнити робочий гардероб, але при цьому потрібно дотримуватися робочий дрес-код, тоді вибирайте комбінезон з бавовняної або костюмної тканини, який за фасоном нагадував би ширинкою костюм. Ясна річ, що ні відкрита спина, ні глибоке декольте, тут не доречно. Колір теж має бути максимально стриманим – чорний, сірий, коричневий, бежевий. Також можна використовувати темні відтінки зеленого, синього.


Комбінезон доречний для будь-якого випадку, сміливо одягайте його, комбінуючи з взуттям і аксесуарами під відповідний випадок і настрій.

Джинсовий комбінезон - #4014594
  • -32%
Джинсовий комбінезон - #4014572
  • -12%
1 299 грн. 1 479 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: