Стильні зимові шапки і капелюшки

З настанням морозів і снігових вечорів, хочеться відчувати себе в теплі і комфорті весь час. Щоденний одяг має бути зручним, стильним і практичним. Важливу роль у цій справі відіграють головні убори, адже саме вони рятують від холодного вітру і неприємної погоди. Звичайно, шапка має гармоніювати з іншими речами, а також відповідати тенденціям сучасної моди. Garne створило невеликий тур по самим цікавим тенденціям світу капелюхів, беретів та інших корисних аксесуарів, які точно припадуть вам до смаку!

 

Шапка - велетень

Популярної новинкою цього року стала величезна шапка великої в'язки. Саме така яскрава річ прикрасить ваш цибулю, приверне позитивні погляди оточуючих і підійде до будь-якого типу обличчя. Аксесуар чудово поєднується як з широким пуховиком, так і з шубою або пальто.

Молодіжні біні

Грушовидна форма такої моделі виглядає мега-стильно і цікаво. Шапка підходить для жінок з тонким обличчям, біні модно носити майже на самій маківці, повністю відкриваючи лоб і зовсім не прибираючи волосся. Головний убір прекрасно підійде до спортивного стилю, а також він досить зручний в повсякденному використанні.

Елегантні берети

Що може виглядати жіночніша, ніж милий і теплий бере? Саме ця деталь гардеробу підкреслить вашу вишуканість і тонкий смак в одязі. Головний убір можна поєднати з об'ємним шарфом, високими підборами або сумкою в тон. Класичний стиль не набридає, а також виглядає актуально в будь-якій ситуації.

Мода на капелюхи

ви Бажаєте бути в центрі загальної уваги? Виглядати дорого і вишукано? Тоді фетрові капелюхи з широкими полами точно для вас. Фасон цієї моделі створено для шикарних вечірніх образів, розкішних шуб і красивих черевик. При виборі цього аксесуара слід враховувати форму обличчя, адже він підходить не всім.

Зимові кепки

найсвіжіший писк моди - щільна бейсболка з хутряним помпоном. Звичайно, така річ не захистить від негоди, але точно стане милим прикрасою вашого образу.

Одягатися потрібно не тільки модно, але і тепло, але на щастя, сучасна мода дозволяє поєднувати ці два критерії і створювати ідеальні зимові луки.

Перейти в каталог

Поділитися: