Стильні рюкзаки

Раніше рюкзак асоціювався лише з шкільними роками і важкими підручниками, але зараз цей аксесуар став настільки популярний, що може позмагатися з незмінним атрибутом кожної жінки - сумочкою. Рюкзак, безсумнівно, молодить образ і найбільш підходить для дівчат у двадцятирічному віці, але якщо ви старше, то не варто відразу відмовлятися від нього - просто підберіть менш молодіжну модель.

Рюкзак - це практична річ, адже він знаходиться за спиною і створює свободу рук. Зараз ця річ давно вже вийшла з розряду виключно спортивних товарів. Все більше дизайнерів експериментують з рюкзаками - створюють оригінальні і цікаві моделі (Chanel, Hermes, Jean-Paul Gaultier, DKNY). Ну а нам залишається стежити за останніми тенденціями і підшукувати собі відповідну модель.

Незмінно актуальними залишаються рюкзаки з натуральної або штучної шкіри. Вони практичні, зручні і місткі, підходять майже під будь-який одяг. Такий рюкзак повинен бути якісним, добре тримати форму. Якщо ви хочете додати родзинку в образ - виберіть рюкзак Moschino у вигляді байкерської куртки, тоді зацікавлених поглядів оточуючих вам не уникнути.

Вже кілька сезонів у моді залишаються рюкзаки в стилі колор блок - це поєднання декількох чистих кольорів, які чітко відокремлюються один від одного. Така модель виглядає молодіжно і спортивно. Рюкзак в яскравому забарвленню колор блок освіжає образ і ідеально підходить до свитшотам, толстовкам, сорочок. Якщо ви хочете створити більш елегантний образ, то виберете рюкзак з квітковим принтом. Він виглядає не менш стильно колор блокинга. Такий рюкзак додасть вам жіночності. Його можна носити не тільки з джинсами і футболками, а і з сукнями. 

Одним з найпопулярніших залишається тканинний рюкзак Chanel з колекції весна-літо 2014, представлений Карлом Лагерфельдом в Парижі. Аксесуар виконаний в стилі "гранж" з використанням аерозольної фарби і плетених фенечок у вигляді декору. Цей рюкзак припав до смаку багатьом зіркам Голлівуду, з них помітили Крістен Стюарт, Майлі Сайрус, Хлое Кардашьян і Емма Робертс. 

Поділитися: