Стильні ідеї для будь-якої фігури

Ви володарка нестандартної фігури і хочете розбавити свій гардероб оригінальними речами, які приховують недоліки? Або ж ви в гарній формі, але ваш повсякденний наряд вже здається нудним? Існує багато стильних речей, які підійдуть для будь-якого типу фігури. Штани-джоггеры - це модний тренд, який прийшов до нас відносно недавно. Що б ви розуміли - це ті ж спортивки, тільки модні. В основному йдуть з низькою посадкою, можуть бути знизу на резинці. До таких штанів підійдуть вільні футболки і свитшоты, із взуття - снікерси.

Сукні фасону skater dress (приталений силует) підійдуть дамам з пишними стегнами. Особливість таких суконь в тому, що вони візуально підкреслюють талію і приховують стегна. Такі сукні виглядають жіночно і романтично. 

Спідниця-олівець - елегантне рішення, яке зробить вашу фігуру більш витонченою. Для повсякденного образу підійде стрейчева спідниця спортивного стилю, для ділової зустрічі - класична. Наряд ідеально доповнять туфлі-човники.

Шкіряна куртка-косуха вже давно на піку моди. Така деталь ідеальна для створення образу в стилі "глем-рок". Особливо варто придивитися до укороченим моделям з застібкою навскоси, тому що вони підходять до будь-якої фігури.

Укорочений топ - стильна ідея, з якою треба бути обережними.Підберіть топ середньої довжини - він візуально приховує талію. Короткий топ має зворотний ефект - підкреслює талію і подовжує ноги. Такий топ ідеально буде виглядати з джинсами із завищеною талією, але цей варіант для струнких дівчат.

Облягаюче плаття красиво виглядає і на худих, і на пишних дівчат. Але для других потрібно вибирати плаття довжини міді з щільної тканини, яка не буде підкреслювати недоліки.

Пряме вільне плаття - знахідка для різних фігур. Чим простіше плаття, тим краще. Щоб розбавити образ, можна надіти блейзер, додати підвіску на довгому ланцюжку. Але чим минималистичнее буде образ, тим універсальніше. Отже, ми представили вам кілька оригінальних ідей, щоб трохи урізноманітнити свій гардероб. Важливо вибирати одяг за типом фігури. Якщо вам вже дуже сподобалася та міні-спідниця на вітрині магазину, але пишні стегна не дозволяють її одягти - візьміть себе в руки і підберіть щось більш підходяще. Наприклад - спідниця А-силуету. Про такому виборі ви точно не будете шкодувати, а головне - виглядати дивовижно!

Автор: Бандылюк Інна

Поділитися: