Стиль Кім Кардаш'ян

Хто ще не знає, хто така Кім Кардашьян? Це ім'я так часто з'являється на світських хроніках, що важко не впізнати популярну особистість. Світська левиця, модель, зірка телебачення і просто жінка, яка вміє себе продавати - ось, хто така Кім. Красуня з пишними формами також відома своїм сміливим вибором нарядів. 

Стиль зірки активно обговорюють по всьому світу - іноді в позитивному світлі, а іноді - в негативному. Справа в тому, що дівчина відома своїми ексцентричними і відвертими образами. Кім не соромиться своєї нестандартної фігури і з задоволенням одягає прозорі сукні і облягаючі спідниці. Розглянемо детальніше повсякденний стиль скандальної дружини репера Каньє Уеста!

Кім Кардашьян в захваті від нюдового кольору. Вона вибирає тілесні футболки, сукні, боді, жакети. Вміло підкреслює свою талію високою посадкою і витягує силует високими шпильками. Дівчину рідко можна побачити без каблуків, вона віддає перевагу босоніжкам з відкритими пальцями. Крім обтягуючого одягу, Кім Кардашьян любить одягати і безрозмірні футболки в комплекті з джинсами і курткою-косухою.

У ділових нарядах селебріті найчастіше зустрічається одяг білого кольору - вона гарно поєднується з кольором її шкіри! Брючні костюми, спідниці-міді, кроп-топи - ось головні складові суворого дрес-коду Кім. 

Але самим суперечливим елементом стилю зірки є любов до велосипедним шортів - трико. Вони  вже давно стали родзинкою Кім Кардашьян. Вона поєднує їх далеко не зі спортивними речами і може одягти як на прогулянку з подругами, так і на шопінг. 

Не менш суперечливою шанувальники вважають і її любов до “голим” речам. Дівчина одягає прозорі топи, корсети і сукні, навіть будучи в цікавому положенні. Кім Кардашьян зовсім не соромиться своєї фігури і з задоволенням демонструємо пишні форми. Зірка завжди на межі вульгарності, але це лише новий привід обговорити її в мережі і зробити ще популярнішою.

Зараз дружина репера створила власну лінію дитячого одягу і активно продає її через інтернет. Що ж, Кім - справжній підприємець, який вміє все кругом перетворити в золото!

Поділитися: