Спідниця з завищеною талією, з чим носити

Дуже часто трапляється так, що демонструючи чоловікам свій новий модний образ, ми не знаходимо схвалення. Не вражають їх широкі штани, асиметричні жакети і величезні шпильки. Чоловіки вкрай переконані, що гарно все те, що натурально і жіночно. В образі сучасної дівчини ніщо не виглядає так ніжно і жіночно, як спідниця. У літньому сезоні самим трендовим фасоном вважається, спідниця з завищеною талією.

Зовсім не дивно! Адже саме ця модель спідниці максимально обтягує талію і стегна, при цьому роблячи їх виразними і привабливими. Ідеальний варіант, коли висота спідниці вище пупка, а довжина, така що закриті коліна. Завдяки такому крою, модель такої спідниці ідеально доповнить і офісний варіант ділового костюма, злегка урізноманітнюючи його і роблячи трохи цікавіше, і згодиться для прогулянок, походів у кіно, так як сама по собі є досить цікавим елементом гардеробу.

Для створення більш невимушеного, повсякденного образу вибирайте укорочений топ без рукавів однотонного кольору, комбінуючи її спідницею з завищеною талією контрастного кольору в колір. Рекомендується вибирати спідницю такого фасону панночкам без проблемних зон в області талії, адже ця модель робить акцент на талію, підкреслює груди і подовжує ноги.

Не варто надягати на вузькій спідниці з завищеною талією туфлі на масивній підошві або широкими підборами, модель буде виглядати більш витончено з човниками на підборах середньої висоти. Рекомендується до таких спідниць одягати легкі блузи, однотонні жіночі або обтягуючі топи. 

Поділитися: