Шкіряна спідниця, з чим і куди носити?

Шкіряна спідниця – модний елемент гардеробу в цьому році. Її схильні вибирати впевнені в собі, навіть зухвалі натури, які не побоюються настання експериментувати і по-новому міксувати одяг. Спідниці з шкіри або шкірозамінника ідеально підійдуть на будь-який образ. Не важливо, чи збираєтеся ви на роботу в офіс, на вечірку або побачення, спідниця зі шкіри завжди буде виглядати доречно, стильно і незвично.

Завдяки еластичній структурі шкіри, вона легко набуває форми тіла і відмінно обтягує його. Вона поєднується фактично з будь-яким одягом. Якщо ви не знаєте, що купити собі, щоб підкреслити свій стиль, купіть шкіряну спідницю.

Є декілька стильних варіантів. Один з найпоширеніших – коротка міні спідниця, також часто модниці вибирають довжину міді, або нижче колін. Фасони також дивують різноманітністю. Класичний вічно актуальний варіант – спідниця-олівець. Ідеально підійде дівчатам з фігурою типу пісочний годинник, худеньким і високим, і обов'язково не забудьте про підборах.

Шкіряна спідниця-олівець ідеально виглядає з сорочкою з натуральних тканин заправлена всередину, доповніть образ човниками на підборах яскравого кольору і яскравий, але невероятний look готовий. У цьому сезоні небувалу активність отримала шкіряна спідниця-сонце. Такий фасон підходить дівчатам майже будь-якої комплекції, адже вона приховує пишність форм, для тих, кому це потрібно, і виділяє стрункість ніг в іншому випадку. Спідниця такого плану додає образу якусь наївність, тому таку модель рекомендують більш юним дівчатам.

Щоб підкреслити незвичайність свого стилю одягайте під спідницю-сонце джинсовий жакет і кеди. Вічно актуальне також виглядає шкіряна спідниця А силуету. Форма цієї спідниці робить акцент на талії і приховує стегна. Така спідниця зшита з шкіри, запросто стане акцентом в будь-якому образі. Таку спідницю можна запросто використовувати як для повсякденного образу, так і для більш святкового. Якщо сьогодні ваш настрій більш романтичне, одягніть до спідниці хутровий жилет і високі підбори. Або обирайте ботфорти на низькому ходу і повітряні блузи для повсякденного, але не менш стильного образу. Шкіряна міні спідниця дуже цікавий елемент жіночого гардероба, адже вибираючи її дуже складно не переступити межу вульгарності.

Міні спідницю варто носити невисоким дівчатам або середнього зросту, адже на баришнях модельного зростання з довгими ногами міні спідниця буде виглядати занадто зухвало. Таку шкіряну спідницю можна надіти на вечірку чи інший захід у приміщенні. Не рекомендується надягати міні спідницю з високими підборами, це вершина вульгарності. Вибирайте плоску підошву або невелику танкетку.
Не так важливо, якого фасону і кольору ви виберете спідницю, головне щоб в цьому сезоні шкіряна спідниця була у вашому гардеробі. 

Поділитися: