Речі, в'язані гачком - must have сезону

Настав час рукодільниць - речі, в'язані гачком, в тренді, як ніколи раніше! Влітку особливо хочеться побути модною, продемонструвати всі свої самі модні і яскраві вбрання. Пропонуємо до списку таких нарядів включити і одяг, в'язаний гачком. Це можуть бути, сукні, топи, сарафани, купальники і багато іншого. Більшість дизайнерів пропонують стильні рішення для повсякденного або вихідного дня. Наприклад, Tommy Hilfiger, який представив свою колекцію в дусі хіпі: легкі пляжні кардигани, туніки, сукні і панамки.

В'язане гачком сукні - це дуже зручна і практична річ у гардеробі. По-перше, плаття влітку завжди актуально. По-друге, воно не мнеться так, як інші речі і її можна брати в подорож. А по-третє, таке плаття - дуже оригінальне, ви обов'язково будете виділятися в ньому серед інших. Але варто пам'ятати, що напівпрозорі в'язані сукні в сіточку доречні тільки на пляжі. Для повсякденних виходів краще підібрати сукню з щільною, але яскравою в'язки і доповнити образ різними аксесуарами.

Дуже актуальними в цьому сезоні вважаються в'язані топи й купальники. Перші будуть відмінно виглядати в літній день з джинсовими шортами. У такому вбранні вам точно не буде жарко, адже такі речі в'яжуться з натуральних ниток. Купальник ж можна підібрати на ваш смак - цільний або роздільний, в різному дизайні та оформленні. Найбільша перевага в'язаного гачком одягу - це її розтяжність, вона добре сідає на будь-яку фігуру і можна не бояться раптово видужає або схуднути.

Для прохолодних літніх вечорів нагоді легкий в'язаний джемпер або кардиган - він не тільки зігріє вас, але і додасть родзинки образу. А якщо ви думаєте, що в'язані гачком речі не годяться для офісу, то глибоко помиляєтеся. Потрібно підібрати максимально простий і строгий наряд: будь то костюм або одна деталь одягу - топ, спідниця. 

Підвівши підсумки, можна сказати одне - якщо ви володієте навичками в'язання гачком, тоді без проблем можете поповнити свій гардероб модними в цьому сезоні речами, а якщо ні - то гарненько порийтеся в бабусиній шафі! Може бути там залежалися якісь стильні речі?

Поділитися: