Прості лайфхаки для дівчат plus-size

Хто сказав, що дамам з пишними формами не можна побути модною? Маючи розмір XXL, ми часто думаємо, що та чи інша річ з магазину нам не підходить і це велика помилка! Завжди можна одягнутися красиво і стильно, варто тільки враховувати особливості фігури. Не треба натягувати на себе безрозмірні балахони і обмежуватися одноманітними прямими фасонами, адже є безліч модних речей, які просто таки пошиті для дівчат plus-size.

 

Кроп-топ

 

Деякі вважають, що укорочені топи підходять виключно дівчатам з тонкою талією і плоским животиком. Це неправда! Візьміть приклад з пишних голлівудських красунь - вони відмінно поєднують кроп-топи з різними спідницями і брюками. Тут лише потрібно слідувати декільком правилам... Топ краще всього вибирати не зовсім облягаючий, спідниця повинна бути фасону олівець з завищеною талією, а найбільш прийнятна модель брюк - це палаццо. Якщо такі поєднання одягу для вас занадто відверті, то рекомендуємо надіти кроп-топ під комбінезон. Дана деталь гардероба негарно виглядає лише в тих випадках, коли у вас фігура у формі яблука або прямокутника.

 

Джинси

 

Джинси безсумнівно повинні бути в гардеробі дівчата з пишними формами. І не обов'язково джинси-бойфренди або прямі моделі, це можуть бути і укорочені скінні. Звертайте увагу на джинси з необробленим низом, невеликими пастельними нашивками. На дамах plus-size добре виглядають кльошні джинси - вони гармонійно створюють баланс тіла, відволікаючи увагу від важких стегон.

 

Смужка

 

З приводу одягу в смугастий принт існує багато забобонів. Приміром, що горизонтальна смужка повнить, а вертикальна підходить лише високим дівчатам. Але тим не менш повненьким жінкам не варто від неї відмовлятися! Вибирайте одяг з вертикальною або горизонтальною смужкою, яка чергується з чорним кольором. Краще всього, коли смужки різної ширини. Якщо ви хочете одягти улюблену тільняшку, то доповніть її жилетом або жакетом до середини стегна - такий прийом дозволить приховати зайві сантиметри на талії.

Поділитися: