Напівпрозорий одяг з сітки і фатину

Що може бути ніжніше, жіночні і сексуальніше, ніж граціозна дівчина в невагомому одязі з напівпрозорої тканини. І не важливо, що це буде: сукня, блуза, топ або туніка. Легка сітка або фатин, з яких виготовлені такі вироби, просто створені для представниць слабкої статі, для краси і для того, щоб привертати увагу чоловіків і зачаровувати їхні серця напівприкритими принадами дам.

При цьому важливо пам'ятати, що напівпрозорі речі не підходять для використання у повсякденному житті та для створення ділових образів, адже їх пікантність, сексуальність і відвертість будуть тільки заважати роботі та під час вирішення повсякденних питань. Як же тоді носити і з чим поєднувати напівпрозорий топ або блузку, щоб не уславитися занадто відвертими, навіть вульгарними, і при цьому не продемонструвати всім оточуючим нічого зайвого?

Легкі речі з напівпрозорої тканини, як вже було сказано, краще використовувати для створення вечірніх і романтичних образів, та й то за умови, що поверх блузи з фатину або сукні буде накинуть жакет, кардиган або легкий тренч, або ж під низом буде передбачений щільний одяг. Тому якщо ви відправляєтеся в ресторан або на зустріч з молодою людиною, то можете одягти вбрання з спідниці або штанів в лаконічному дизайні і напівпрозорої блузи або топа, під яким буде проглядатися красиве нижню білизну, майка в білизняному стилі або топ – ще один об'єкт для чоловічої фантазії. Те ж саме стосується і фатиновых суконь: під такий наряд, якщо він не має підкладали, потрібно надягати непрозору комбінацію або лаконічне білизна.

При небажання обтяжувати образ зайвими деталями і елементами або піддягати під блузу щільний одяг у вигляді топа, то зупиніть свій вибір на закритому бюстгальтері в мінімалістичному дизайні, не обтяженого декором. Цей підхід актуальний для чорних напівпрозорих топів і блузок, які самі по собі цілком самодостатні і при цьому дуже ефектні зовні. До такого вбрання відмінно підійдуть класичні брюки темного забарвлення і бежеві човники.

Необхідною умовою для грамотного використання напівпрозорих речей з фатину або сітки є грамотне поєднання кольорів, особливо у разі ніжних забарвлень. Наприклад, до ніжної блузі в персиковому відтінку бажано додати яскраве пляма, в якості якого можна використовувати спідницю-олівець в тон блузі або завужені брюки пастельного відтінку. Це необхідно, щоб уникнути перевантаження кольору.

Повітряна і легкий одяг з фатину або сітки – це, мабуть, найвдаліший приклад жіночого одягу, яка хвилює і захоплює чоловічі серця, робить жінку сексуальною, бажаною і одночасно витонченої і ніжною. Благо асортимент напівпрозорих блузок, сорочок, тунік, суконь та сарафанів зараз досить великий, і кожної модниці надається вибір ідеального для неї вбрання. Головне, поєднуйте такі речі правильно і будьте модними!

Перейти в каталог

Поділитися: