Пляжна мода 2018

З кожним днем літо наближається до нас все ближче, а разом з ним – і теплі думки про відпочинок. Зараз якраз настав час придивитися до купальників і вибрати собі підходящий, який зможе максимально вдало і вигідно підкреслити вашу красу і продемонструвати вашу обізнаність в модних трендах.

Ми провели моніторинг новинок пляжної моди 2018 і з'ясували, які силуети, принти і декор будуть актуальними в цьому сезоні.

Смужка

Вона може бути і діагональної, і вертикальної, і чорно-білим і кольоровим. Також зустрічаються цікаві поєднання смужки і елементів вишивки. Але всі смугасті речі, в тому числі і купальники, дають один диво-ефект. Так, вибравши цільний купальник у вертикальну пряму смужку, ви візуально подовжити свій силует і додасте собі стрункості.

Горошок

Не менш цікавий варіант – купальники в горох. Такий принт додає образу жіночності, ніжності і ласки. І яку б модель ви не вибрали: цілісний відкритий або купальник, монокіні або танкіні, бікіні або бандо, горошок завжди буде виглядати елегантно і ефектно, адже це класика. Тому не дивно, що в колекціях модних дизайнерів представлені варіанти з великим і дрібним горошком. При цьому зустрічається і класична чорно-біла, і більш весела колористика.

Клітинка

Серед наймодніших пляжних тенденцій 2018 року – купальники в клітинку.

Банановий сезон

На зміну популярності в минулому сезоні пальмової принта приходить банановий. Звичайно, на нього вирішиться не кожна жінка. Але сміливих модниць, які люблять ловити на собі захоплені погляди оточуючих, таку пропозицію від дизайнерів може дуже навіть зацікавити.

Застібка спереду

У цьому сезоні дизайнери вирішили розмістити красиву шнурівку або пікантну застібку-«блискавку» спереду купальника. До речі, останню можна не застібати до кінця, відкриваючи зону декольте.

Пензлика

Іноді ми забуваємо про практичність на догоду симпатичного зовнішнього вигляду, власним бажанням або тенденціям. Це як раз про пензлика. Вони дуже милі, щоб встояти. Тому пляжна мода 2018 не обійшла стороною і пензлики, і в цьому сезоні їх на купальнику може бути скільки завгодно: від легкого акценту до цілої «гірлянди». Великі чи маленькі, монохромні або кольорові, вирішувати тільки вам. У будь-якому випадку вони додадуть вашому пляжного образу кокетливості.

На одному плечі

Особливої уваги модниць заслуговують цілісні і роздільні купальники на одному плечі. Такий пляжний аксесуар в стилі ретро стане ідеальним рішенням для стильної і неординарної особистості.

Якщо вам такі варіанти не по душі і ви шукаєте чогось особливого, тоді заходьте до нас в каталог!

Перейти в каталог

Поділитися: