Піжами і ночнушки для сну і не тільки

Коли Мерилін Монро запитували, що вона любить надягати на ніч, вона відповідала, що тільки аромат «Chanel №5». Не піжаму, не нічну сорочку, ні що-небудь інше... Тільки аромат і все! Але спати в красивій піжамі чи зручною нічній сорочці – теж приємне задоволення. У такому вбранні можна не тільки віддаватися сну і відпочинку, але і вирушати на вечірку або після свят насолоджуватися переглядами душевних фільмів.

Піжама не тільки для сну

Домашній костюм, піжама і нічна сорочка – це наша найулюбленіша домашня одяг, яка асоціюється не тільки зі сном, але і з домашнім затишком, теплом і м'якими обіймами. Саме піжаму або ночнушку хочеться надіти відразу ж, як переступаєш поріг дому після важкого трудового дня, і мерщій податися під ковдру читати улюблену книгу або дивитися вподобане кіно. Цей предмет гардероба настільки багатозадачний і функціональний, що дизайнери зробили його не настільки одомашненным, і сьогодні піжами, домашні костюми і нічні сорочки можна побачити і на вулицях, і на вечірках.

Але мова піде не про піжамному стилі в одязі, а про те, яку вибрати одяг для дому, в якій не соромно буде посидіти за чашкою ароматної какао з подружкою на кухні або піти на піжамну вечірку до друзів. Природно, в таких випадках мереживний пеньюар буде «не комільфо», а ось домашній костюм, піжама або ночнушка-бойфренд вільного і легкого крою, що не утрудняють рухів, а тільки сприяють максимальному розслабленню, будуть якраз до речі.

Яку вибрати піжаму?

Як тільки «піжамний тренд» з'явився в моді, одягатися навіть вдома в простій піжамний костюм вже не цікаво – в таких нарядах багато модниці ходять в офіси, на побачення і вечірки. Тому для комфортного відпочинку в стінах дому, для затишних посиденьок з домашніми біля каміна або для піжамою вечірки варто вибрати зручний костюм. Але який?

Тут варто згадати самі культові фільми і запозичити «піжамні образи» їх головних героїнь – вони-то точно знали толк в моді і зручність. Отже...

Бріджит Джонс з «Щоденника Бріджит Джонс» запам'яталася нам навіженої і одночасно домашньою дівчинкою. Тому якщо тобі не важливо, як ти виглядаєш будинку, і від домашнього дозвілля чекаєш тільки зручність і спокій, можеш сміливо одягатися в одяг, схожий на образ Бріджит Джонс, – в піжаму з різними принтами і милими малюнками: квіточками, зайчиками, сердечками і т. д. Якщо ж тобі не чуже почуття гумору і самоіронія, то можеш злегка удосконалити запропонований спосіб і вибрати піжаму у вигляді якого-небудь мультяшного героя. Просто сама Бріджит таку б точно наділу.

Образ Анни Сергіївни з «Діамантової руки», фатальної красуні і звабливої білявки, підійде тим, хто навіть вдома або на піжамної вечірці хоче виглядати у всеозброєнні і при цьому відповідати дрес-коду. Саме коротенький халатик з перламутровими гудзиками допоможе тобі ненадовго розслабитися і при цьому виглядати дуже спокусливо. Для втілення такого способу достатньо придбати простору атласну ночнушку і халатик з перламутровими ґудзиками під стать їй.

Якщо ж ти хочеш виглядати цікаво і загадково, а не так як Бріджит Джонс, і не настільки зухвало, як блондинка, танцююча спокусливий танець в шовковому халатику, то тобі підійде образ Холлі Голайтлі з фільму «Сніданок у Тіффані». У фільмі вона постала в чоловікоподібною сорочці, накинутій на голе тіло. Але якщо интепретировать її образ на сучасний манер, то можна використовувати простору ночнушку-бойфренд або піжаму в чоловічому стилі.

Сміливості Керрі Бредшоу з «Сексу у великому місті» не займати. Їй вдавалося виглядати стильно і незвично в абсолютно різних вбраннях і образах. Але самим що запам'ятовується, мабуть, був наряд, коли вона сміливо одягла поверх звичайної піжами нитка перлів, на ноги черевики на підборах, а на плечі накинула на себе шубу. Якщо ти теж готова до експериментів, можна спробувати що-небудь подібне і поєднати несумісні на перший погляд речі. Наприклад, ти можеш сміливо поєднувати нічну сорочку з масивними аксесуарами, а піжамні штани з яскравим свитшотом. Тут два варіанти – або всі вирішать, що ти божевільна, або – що у тебе чудовий смак.

Тому якщо тобі належить похід на піжамну вечірку чи ти просто хочеш забезпечити себе ще більшим комфортом під час домашнього відпочинку, довго не роздумуй і вирушай до нас за обновками!

Нічна сорочка жіноча - #4026774
  • -10%
Халат жіночий - #4026778
  • -10%
1 043 грн. 1 159 грн.
Нічна сорочка жіноча - #4026768
  • -10%
Халат жіночий - #4026762
  • -10%
899 грн. 999 грн.
Комплект Elena - #4019239
  • -17%
764 грн. 918 грн.
Халат жіночий - #4026765
  • -10%
1 061 грн. 1 179 грн.
Нічна сорочка жіноча - #4026760
  • -10%
Халат жіночий - #4026779
  • -10%
1 655 грн. 1 839 грн.
Піжама - #4026987
  • -10%
539 грн. 599 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: