Піжамна вечірка!

На сьогоднішній день, піжама – це не тільки домашній одяг, але і повноцінна деталь гардероба будь-якої жінки, нехай і повсякденного. Безперечно, кожна дівчина в своєму арсеналі повинна мати хоча б один привабливий комплект для сну, адже виглядати стильно потрібно не тільки за межами дому. Саме в цій статті, Garne розповість про найсвіжіші новинки, покаже популярні моделі і розкриє секрет ідеального піжамного костюма.

Модні фасони одягу для сну

Безсумнівно, хітом цього року стали комплекти, що складаються з шорт і легкої майки на бретельках. Як правило, такі піжами зроблені з ніжного атласу і прикрашені різноманітним мереживом. Модель є досить зручною і практичною, при цьому виглядає особливо жіночно. Проте, єдиний мінус такої піжами – вона зовсім не зігріває в холодний період.

Для любительок тепла відмінним варіантом стануть піжамні штани в поєднанні з сорочкою. В моду увійшли милі костюми, прикрашені кишенями, кольоровими гудзиками і яскравими принтами. Такий одяг може бути виконана з теплих матеріалів, вона не буде заважати вашому сну, а також у будь-якому випадку виглядає стильно.

Які кольори слід вибирати в цьому сезоні?

Звичайно, жінки воліють піжами ніжних і пастельних тонів, однак нинішня мода доводить, що яскраві кольори набирають все більшу популярність. Наприклад, справжнім трендом 2018 року стала червоно-чорна клітка. Дійсно, відомі бренди почали випускати цілі колекції картатій домашнього одягу, білизни та аксесуарів.

Однак, ніхто не відміняв невимушені тваринні і рослинні принти, різноманітні малюнки героїв коміксів, фільмів, книг. Якщо ж ви любите легкий і мінімалістичний стиль, то вам точно сподобаються моделі, оздоблені тонкою смужкою, геометричними фігурами або елегантною вишивкою.

Що на рахунок аксесуарів?

Якщо у вас поганий і чуйний сон, то прекрасним доповненням до піжамі стане спеціальна маска на очі. Саме така деталь не дозволяє світлу заважати насолоджуватися сном і перешкоджає попаданню його променів на очі, а також виглядає досить мило. Особливо популярними стали маски з штучного хутра, прикрашені мереживом.

Саме тому піжамний комплект допоможе відчувати себе стильно і витончено в домашніх умовах, а також неодмінно додасть гарного настрою.

Піжама - #4026987
    599 грн.
    Комплект Elena - #4019239
    • -8%
    849 грн. 918 грн.

    Перейти в каталог

    Поділитися: