Новинки 2015 року в світі окуляр

З приходом весни настає пора не тільки поміняти гардероб на більш яскравий, легкий і приємний, але і подбати про догляд за очима. Першим ділом треба, звичайно ж, вибрати сонцезахисні окуляри. Виразно точно, те, що насамперед потрібно звернути увагу при виборі окулярів на міцність, якість ручок і кріплень, і найголовніше на рівень пропускання ультрафіолету. Окуляри бувають з пластику, полімеру і скла. Найчастіше лінзи на сучасні сонцезахисні окуляри виготовляють із високоякісного полімеру. Але ніяк не можна забувати і те, що сонцезахисні окуляри вже давно перестали бути просто захистом очей від яскравого весняного сонця. Завдяки їм можна кардинально змінити образ, додати потрібний акцент у свій лук або підкреслити, те що ви добре розбираєтеся в моді.
Які окуляри варто вибирати в сезоні весна – літо 2015?


Дизайнери всього світу відмінно попрацювали, і тепер модницям є серед чого вибирати. Щоб більш точно зорієнтуватися, що модно, а що ні, варто звернути увагу на фешн рішення модних будинків світових столиць.
Модні в цьому сезоні кольорові лінзи – жовті, блакитні та фіолетові.

 Цього принципу віддали перевагу Acne Studios, Lacoste, Charlotte. Дуже актуальні окуляри на пів обличчя. Вони йдуть далеко не всім, але щасливим власницям пощастило подвійно – модний аксесуар і захист шкіри навколо очей від появи зморшок.

Такі метри моди як Roberto Cavalli, Moschino, Guy Laroche зробили все, щоб окуляри стали головною прикрасою літа. Нікого не здивуєш, що з приходом літа в моду знову повертається стиль ретро. Для когось це зайвий привід поекспериментувати над стилем, а для когось повернутися до улюблених речей.

У будь-якому випадку Emilio Pucci, Gucci, Valentino, Chanel зробив ставку на стиль 60 – 70х і не прогадали. Новинка у світі оптики квадратні окуляри. Вони перестали бути невід'ємним аксесуаром вчених і стали must have для модниць.

Впевнено зважилися демонструвати нову моду Armani, Kenzo. Окуляри Dolce & Gabbana в цьому сезоні стали вершиною вишуканості та стилю. Нова колекція називається «Одного разу в Сицилії», а самими неповторними є окуляри в сіро – прозорою оправі, на краях яких шикарний декор з кристалів Swarovski, а доповнює весь цей шик - чорний оксамитовий футляр.


Будьте чарівні, але пам'ятайте про здоров'я своїх очей, адже вся краса здоров'я.

Поділитися: