Must have літа - купальник TRIANGL

Літо той самий час, коли купальник вже повинен бути куплений і чекати своєї щасливої години, щоб блиснути на пляжі. Але якщо ви з якихось незрозумілих причин досі не придбали купальник, вам варто задуматися про його виборі якомога швидше, адже теплі деньки пролетять зі швидкістю світла, не встигнеш озирнутися, а вже осінь. Так ось, якщо ваша єдина мета при виборі купальника, це бути зіркою пляжу, тоді ви повинні звернути увагу на купальник, який є у кожної зірки, і всі модниці Инстаграма неодмінно виставляють фото з кращих курортів світу саме в ньому.

Мова йде про Triangle. Австралійський бренд нижньої білизни TRIANGL блискавично завоювати серця і гардероби модниць з усього світу. Марка Triangl відносно молода, але швидко завоювала популярність завдяки соціальним мережам. Фото з хештегом Триангл б'ють всі рекорди, у кожної модниці в стрічці фото з відпустки ви напевно знайдете фото в цьому купальнику. Лаконічні і злегка спортивні комплекти купальників яскравих забарвлень, виконані з високоякісного матеріалу без всякого декору, змогли не тільки створити комфорт при експлуатації, але і підкреслити гарну фігуру своєї власниці.

У минулому годукупальники були просто яскравими, однотонного кольору, то в цьому   ще яскравіше, але комбінації кольорів запросто задовольнять будь-які запити. Колір — не єдина перевага Triangl. Особливість цієї марки купальників — матеріал, з якого вони зроблені, — неопрен. Це щільна, дуже міцна тканина, з якої без проблем можна пошити, приміром, гідрокостюми, або навіть захисну екіпіровку для екстремальних видів спорту.

Ви тільки уявіть, купальники цієї марки, не розтягуються з часом, не линяють, їм не страшні ні морська вода, ні пісок, ні хлорка з басейну. Ще один бонус — купальники Triangl двосторонні. Можна виділити кілька основних фасонів: бра з гарною підтримкою для грудей, парочка трикутників на тесемках або топ з замочком. Низ в основному у вигляді не великих низьких плавок. Особливий шик — шкіряний чорний купальник.


При всіх перевагах купальника у нього є кілька суттєвих недоліків: він є в кожної п'ятої дівчата на пляжі, і ви запросто можете зустріти схожий, і звичайно ж, ціна. Оригінальна модель коштує близько 80 $ плюс доставка.

Поділитися: