Модний тренд - взуття з хутром

З кожним роком мода підносить нам щось старе забуте або ж абсолютно нове. Стежачи за модною хронікою ми спостерігаємо за появою екстравагантних трендів і оригінальних новинок, які із задоволенням приміряють на себе голлівудські селебрітіз. Деякі тенденції швидко втрачають свою актуальність. Такі, як сандалі-гладіатори, знімні коміри, довгі спідниці плісе, бандажні сукні - пригадуєте їх? А деякі залишаються на вістрі моди багато сезонів поспіль. До останнього потрібно віднести вже нашумілий екстравагантний тренд - взуття з хутром.

Вперше така взуття з'явилася в минулому році - співачка Ріанна в колаборації з брендом Puma створила оригінальні хутряні шльопанці на зручній ортопедичної підошві. Практично в той же час бренд Gucci випустив стильні шкіряні слиперы без задника, оброблені хутром (класична літнє взуття). Останні викликали масовий фурор - всі модники вирішили приміряти на себе новоспечений тренд. У полі зору були помічені: Кім Кардашьян, сестри Джіджі і Белла Хадід і багато інших...

Сьогодні хутро присутній практично на всіх видах взуття: босоніжки, туфлі, шльопанцях, слипонах, кросівках. Хутро може бути у вигляді невеликих декоративних деталей - помпонів або ж повністю покривати верх взуття. Що стосується кольору, то він може бути монохромним (в тон взуття) або контрастним. У будь-якому випадку власниця такої оригінальної пари повинна володіти відмінним почуттям гумору, тому що не всі навколишні позитивно сприймають подібні експерименти. 

Нині дизайнери все частіше вдаються до використання саме натурального, а не штучного хутра. Помилково думати про те, що такий оригінальний декор не підійде для спекотної літньої погоди. Зовсім навпаки - він відмінно пропускає повітря і дозволяє вашим ногам дихати. Взуття з хутром красиво виглядає з вузькими джинсами, що візуально витягує ноги і акцентує увагу на яскраву взуття. А для різноманітності таке взуття можна носити з яскравими літніми сарафанами. Але перед прогулянкою в новій модній парі з хутром варто перевіряти прогноз погоди - таке взуття боїться дощу і калюж.

Поділитися: