Модні джинсові штани для жінок

На сьогоднішній день джинсові штани для жінок знову набирають обертів популярності. Різноманітних кольорів і фасонів, вони стають гідними жителями гардеробу кожної модниці. Ви гарантовано знайдете варіант, який бездоганно підкреслить достоїнства і приховає недоліки.

Принадність джинсових штанів в тому, що вони здатні оживити будь-який образ. Здавалося б, це груба тканина, але жорсткість текстури лише підкреслить жіночність і ніжність.

З чим поєднувати жакети?

Якщо ви романтична натура, то віддавайте перевагу джинсової тканини світлих відтінків: сірий або блакитний. Жакети вже давно вийшли за рамки спортивного одягу, тому такий виріб рекомендується надягати з сукнею. Воно може бути і міні і максі, головне – вільний покрій. Уникайте поєднання строгих міді-сарафанів з такими курточками, адже тоді ніяких приємних компліментів ви не почуєте.

Ще одна підходяща до жакетам річ – шортики, причому вони можуть бути практично будь-якого покрою і кольору. Навіть міні-шорти з джинсової тканини не стануть в цьому сезоні моветоном. Прохання стилістів лише одна: комбінувати «верх» і «низ» одного і того ж тону.

Темно-сині джинсові штани вже стають неактуальними, тим не менш дизайнери продовжують створювати такі моделі. Рекомендується носити з брюками або світлих, або зовсім темних тонів (дуже важливий контраст). Фасон штанів може бути навіть діловим, але краще, щоб це були не штани-кльош. В іншому випадку ви будете точно відображати стиль вашої бабусі в молодості.

Джинсові штани неприпустимі в поєднанні з великими аксесуарами – на жаль, такі помилки допускають навіть голлівудські зірки. Шарфи не можуть використовуватися з жакетами, оскільки це одяг для різних сезонів!

Довжина джинсових штанів для жінок: в чому ж суть?

Останнім часом дуже популярними є ультракороткі жакети світлого кольору. Краще всього одягати їх з сукнями і міні-спідницями, при цьому «верх» повинен бути максимально спокійним і світлим: біла футболка, кремова напівпрозора блузка і т. д. 

Моделі середньої довжини можуть бути будь-якого кольору. Щоб якось урізноманітнити їх, модельєри використовують шкіряні вставки або фігурки із залізних елементів. Вони найкраще підійдуть до зауженному «низу».

Не просто зустріти подовжені джинсові штани на прилавках магазинів, тим не менш любительки субкультур активно за ними полюють. Ні в якому разі не носіть одяг, який буде коротше цього жакета, ідеальним виходом із ситуації стануть лосини або легінси.

З повним асортиментом жакетів Ви зможете ознайомитись відвідавши сторінку - https://garne.com.ua/list/woman/clothes/sub=6

Поділитися: