Модний колір - кобальт або королівський синій

Досі ламаєте голову який колір буде модним у цьому сезоні? Світові дизайнери в один голос визначилися. На модних подіумах сезону весна-літо 2015 активно домінував глибокий сапфіровий синій або як кажуть фешн експерти – кобальт або королівський синій.

Колір користується популярністю як у брюнеток так і блондинок, може по цьому він залишається актуальною вже не один сезон. Цієї весни модний не тільки глибокий синій, а також його темні морські відтінки, ультрамарин, колір затертих темних джинсів або нічного зоряного неба. В цьому році синій відсунув чорний на другий план. Але модними як і раніше залишаються чорно – сині комбінації.

В цьому році сині кольори, особливо яскравий синій відтінок (кобальт), з'явився у пропозиціях для найбільших будинків моди. Stella Mc Cartney, Kenzo, Moschino, Iceberg зробили цей колір лейтмотивом кольору в своїх колекціях. Вибір за вами! Очевидно тільки одне: власниці речей в такому кольорі будуть блищати цієї весни. Найприємніше, що вибір залишається за вами – ви виберете однотонне трикотажне плаття або летить сарафан глибокого сапфірового кольору, або навіть темно сині штани, ви все одно будете на висоті.

Літо час для яскравих експериментів, дайте волю фантазії! Вибирайте красиву замшеве взуття синіх відтінків, доповнюйте однотонними вузькими укороченими брюками. А сукні футляри доповнюйте човниками кольору нюд. 

Поділитися: