Модні жіночі сумки 2015

Дуже важливими деталями в осінньому сезоні 2015 року є сумки. Які ж види жіночих сумок будуть актуальними восени?

Варто зазначити, що всі основні стилі жіночих сумок були виділені відомими дизайнерами на показах мод у Мілані, Нью-Йорку і Парижі.

На Тижні моди в Мілані були представлені наступні форми жіночих сумок.

Для модних дам будуть актуальні покупки різних зручних цікавих рюкзаків і різноманітних клатчів.

Карл Лагерфельд за традицією здивував модниць різноманітністю фактур і колірних рішень в сумках показу «Fendi». Тепла гама спостерігається у наступних брендів: «Salvatore Ferragamo», «Gucci» і «Prada».

В колекціях від Moschino і Versace знаходяться сумки у світлих відтінках блакитного і рожевого кольорів.

Практичні моделі сумок на осінь 2015 року в класичному дизайні виявилися на міланських показах Roberto Cavalli, а також Bottega Veneta.

На свої моделі сумок малюнки з іронією завдала Консуело Костильони. Вона працює у відомому бренді «Marni».

У Парижі були представлені на подіумах різні моделі аксесуарів, причому були як класичного крою сумки, так і незвичайного.

Восени 2015 року жінкам варто звернути увагу на сумки від Valentino. Дизайнери постаралися створити максимально зручні аксесуари зі стильним зовнішнім виглядом. Valentino робить у багатьох своїх моделях сумок акценти зухвалої міської левиці у вигляді металевих заклепок-шипів. Ці декоративні деталі прикрашають як сумки-дипломати, сумки через плече і сумки-конверти, так і клатчі. Приділено увагу в сумках від Valentino і романтичним натурам, адже вони можуть придбати місткі сумки з тесненным малюнком, а також моделі з рясним прикрасою у вигляді страз, ланцюгів. Модними восени 2015 року будуть клатчі, які мають багетну форму, і міні сумки через плече.

Vivienne Westwood зробила акцент на показі мод в Парижі на ретро тематику. Практичність, стиль і вишуканий вигляд - ось якими словами можна охарактеризувати сумки даного бренду.

Модний дім Nina Ricci представив глядачеві сумки з ланцюжками, моделі в стилі боулінг, міні-сумочки з великою кількістю страз. Акцент зроблений на зміїну структуру, бордовий колір і практичну нейтральну колірну гамму.

Ділові моделі жіночих сумок на осінь 2015 року побачила публіка в колекції Stella McCartney: великий розмір сумки, клатчі-конверти, стильно прикрашені вставками із замші, а також зручні сумки почтальонки.

Бренд «Miu Miu» представив на показах моди сумки соковитих, яскравих кольорів портфельного крою (стильні дипломати, сумки валізи).

Осінні сумочки від Lanvin характеризуються наявністю ланцюгів замість ручок, стильними прикрасами і вельми незвичайними видовженими формами.

Viktor & Rolf об'єднує класику з авангардним поглядом на світ. Прикладом можна вважати дипломат, що прикрашений хутряними вставками.

Chanel восени пропонує обзавестися оригінальними складними клатчами незвичайної забарвлення, сумками з романтичним ухилом.

А ось Louis Vuitton показав глядачам сумки округлої форми, довгасті моделі, мішкуваті сумочки та аксесуари, створені з хутра.

Аксесуари на осінній сезон 2015 року дозволили багатьом дизайнерам продемонструвати свій політ фантазій, в яких вони показали досить оригінальні жіночі сумки. Найбільш незвичайними моделями можна назвати сумочки, що нагадують об'єкти, що потрапили з далекого майбутнього. Подібні оригінальні рішення можна було побачити в Нью-Йорку на шоу під назвою «Marc», яке було створено будинком моди Marc Jacobs.

Заінтригувати оригінальних модниць вдалося своїми сумками Олександру Венг. Свої моделі він в буквальному сенсі склав з кросівок.

Вельми цікаві аксесуари придумав Марк Джейкобс, який випустив колекцію рюкзаків на манеру військових. Подібні моделі пошиті з тканин глянцевого кольору.

Акцент на дорогих матеріалах, а також чистих формах зроблений дизайнером Джейсоном Ву. Цей тайванец продемонстрував своє бачення, як в німецькому бренд «Hugo Boss», так і у власній марку з однойменною назвою – Jason Wu.

Майкл Корс і Ральф Лорен продемонстрували моделі американської класики. Їх сумки виготовлені їх шкіри коричневих відтінків з забарвленням «пітон». Ці аксесуари можна вважати універсальними, адже вони підійдуть під будь-який стиль одягу.

Поділитися: