Модні тренди осені 2015 року в одязі

Кожна дівчина хоче виділятися з сірої маси. Для багатьох важливо демонструвати оточуючим хороший смак, індивідуальність. Допомогти в цьому прагненні може прилучення представниці прекрасної статі до трендовим новинок в одязі. Однак не всі знають, що таке тренд в моді. В цьому немає нічого складного.

Трендом в моді називають короткострокове напрямок, що актуально саме в цей період. Тренду властиві періодичні повторення тенденцій у розвитку модної індустрії.

Для дівчат надається чудова можливість дізнатися модні новинки одягу-тренду сезону «Осінь 2015».

Що модно цієї осені?

Ось пройшло безліч модних показів відомих дизайнерів з усього світу. На подіумах Парижа, Мілана і Нью-Йорка були продемонстровані публіці модні новинки в одязі на осінь 2015 року.

Осіння мода відрізняється присутністю великої кількості протиріч. Дівчина має в своєму гардеробі мати контрастні речі, ніжні і строгі наряди. Актуальними залишаються образи романтичної леді і грубої або зухвалою левиці. Модними в одязі осіннього сезону залишаються відтінки чорного. Однак гардероб модної дами восени необхідно поповнити і яскравими речами.

Важливою особливістю для трендових речей цієї осені залишається їх виконання з приємною на дотик однотонної матерії: «домашня» фланель, кашемір, ніжний, м'який трикотаж. Восени найбільш актуальні речі мають забарвлення брусничний або колір бордо. Не виходять з моди чорно-білі смуги.

Трендова верхній одяг восени 2015 року

У моді залишається класичний вигляд жіночого верхнього одягу – елегантне пальто в чорному кольорі. Причому його силует і стиль виконання не важливий. Основне правило трендової речі – укорочений варіант пальто (закінчується рівнем трохи нижче коліна). Цей верхній одяг дизайнери радять доповнити чобітками з лакової шкіри на високому каблуці. Важливо, щоб взуття щільно облягала гомілку.

На піку популярності восени верхній одяг зручного крою з м'якими силуетами з якісних матеріалів, що так і віють «затишком». Актуальними залишаються тонкі джемпери, що доцільно перетягнути вузьким ремінцем для виділення талії. Будуть дуже стильно виглядати дівчата у верхній одязі стилю «мілітарі»: строгого крою пальто, шкіряні куртки.

Залишаються в тренді і жилети з різного матеріалу.

Сукні в тренді

Восени 2015 року дама буде виглядати дуже стильно і модно у приталеній сукні-футлярі, що має квадратний виріз декольте і довжину нижче коліна. Акцент в подібному вбранні ставлять на талії за допомогою контрастного ремінця.

Родзинкою цього крою сукні можна назвати яскраві насичені кольори моделі: зелений, синій або червоний. Плаття-футляр буде виглядати на дамі ще краще, якщо надіти стильні туфлі в колір на високому каблуці.

Модні штани і спідниці

Особливою популярністю цієї осені будуть користуватися сильно розкльошені брюки. Це виріб здатний виграшно підкреслити витонченість і довжину жіночих ніжок. Розкльошені брюки будуть виглядати на дамі неймовірно ефектно.

Дизайнери вирішили приділити увагу у своїх трендових модних колекціях крім фасону брюк, їх довжині. Рівнозначно леді буде виглядати стильно, як у розкльошених моделях, так і в укорочених брюках (їх довжина покриває коліна).

Модними будуть восени штани широкі або завужені, галіфе з завужені до низу кроєм, а також штани, сидять на стегнах. У тренді залишаються брюки без стрілок і з ними. Дизайнери радять поєднувати їх з трендовим в майбутньому осінньому сезоні подовженим топом, а також ботильйони на широкому стійкому каблуці, висотою до щиколотки.

У моді знову пишні кокетливі спіднички, довжиною вище коліна. Приталений верх поєднується з контрастним низом спідниці, який може представляти собою драпіровку, складки і навіть криноліни. Подібні моделі чудово подовжують фігуру, надаючи образу безпечність і молодість.

Поділитися: