Модні рукавички

Відомо, що рукавички в жіночому гардеробі служать не тільки для захисту від холоду, але і як оригінальний аксесуар, що становить компанію шарфа, капелюсі або сумці. Останнім часом в дизайнерських колекціях можна помітити багато цікавих моделей рукавичок - від довгих і теплих до вкорочених без пальців. Одним словом, вибір цього аксесуара найширший, важливо тільки вміло його підібрати і поєднувати з рештою одягом.

Зупинимося спочатку на самій модної моделі в цьому році - довгі рукавички. Вони можуть бути виконані з різного матеріалу, але найбільш популярний варіант - це класичний - шкіра. Така деталь чудово підійде до актуальних у цьому сезоні пальт і шуб з укороченими рукавами. На світових подіумах цей тренд  представили Lanvin, Prada, Marc Jacobs і Dries Van Noten. Такі рукавички будуть не тільки захищати ваші руки від обвітрювання і почервоніння, але й послужать стильний аксесуар. Підберіть палантин або сумку в тон рукавичок і модний образ готовий!

На другому місці довгі трикотажні рукавички. Вони дуже практичні і підійдуть практично до всього, але варто враховувати, що до них теж треба підбирати верхній одяг з укороченими рукавами. Такі рукавички можуть розбавити ваш строгий діловий наряд або додати трохи романтичності повсякденного. Мета таких рукавичок також полягає в тому, що вони візуально роблять руки тонші і стрункіші. Тенденцію на затишні трикотажні рукавички можна простежити в нових колекціях модних будинків Hugo Boss Band of Outsiders. Не відстають від своїх родичів і короткі звичайні рукавички. Здавалося, що у них може бути стильного? Але насправді ця буденна деталь може послужити яскравим акцентом у вашому образі. Існує багато різних моделей таких рукавичок - однотонні та різнокольорові, з візерунками, принтами і різним декором.

Короткі шкіряні рукавички також дуже актуальні і на відміну від подовжених моделей - їх можна одягати на будь-який верхній одяг. Відмінно виглядатимуть такі рукавички з шкіряною курткою або темної шубою, пуховиком в тон рукавичок. Особливо модним у цьому сезоні є декор у вигляді заклепок і шипів. Серед відомих дизайнерів, які представили класичні короткі рукавички, варто відзначити Marc Jacobs і Oscar de la Renta. А яким рукавичкам віддаєте перевагу ви?

Рукавиці Teddy - #8049102
  • -64%
268 грн. 750 грн.

Перейти в каталог

Поділитися: