Модні хутра майбутньої зими

Кажуть, що жінка може відчути себе поистинне шикарною або надягаючи діаманти, або хутра. І те й інше, питання певного віку, ну принаймні, так прийнято вважати. Але світові подіуми, з тріском зламали цей стереотип.


То "грін піс" розслабився, але модні фешн покази просто заполонили хутра. Хутро так звикли сприймати як класику, що дизайнери, з радістю "оживили" і дали хутряним речей "друге життя". Не секрет що, самим головним трендом осені і зими буде одяг з хутра і з хутром. І чим його більше, тим краще. Розкішні шуби самої різної довжини, зшиті за принципом “чим більше хутра – тим краще”з легкістю можна було помітити в колекціях Christian Dior, Altuzzara, Michael Kors, Denis Basso, Ralph Lauren і безліч інших дизайнерів.

Рись, песець, норка, шиншила, лама – все це модні та елітні хутра для створення шедевральных шуб, накидок, жилетів, пальт. Крім шуб "фешн гуру" запропонували ще багато цікавого! Хто б міг уявити що буде нереально популярними сукні з хутра!

Креативний директор бренду Christian Dior Raf Simons запропонував цю креативну ідею, і не прогадав. Так само з'являлися зимові пальто з хутряними комірами, муфти, і хутряні декоративні вставки на жакетах.

Вперше дизайнери запропонували шуби з різного виду хутра. Скомбіновані з різних хутра шуби можна умовно розділити на два види: шуби з великих хутряних сегментів і мозаїчні шуби з дрібних шматочків хутра і комбіновані шкірою.

Креативні директора бренду Dsquared2 створили з шматочків різнокольорового хутра шуби і кожушки в етно стилі, вони отримали визнання і захоплення публіки.

Поза всякою конкуренцією залишилися об'ємні шуби і манто з хутра з довгим, різнобарвним ворсом. У колекції Nina Ricci можна спостерігати саме такі об'ємні і різнокольорові шуби, які отримали такий ефект за рахунок того що шматочки хутра з'єднані з іншими протилежним напрямку росту ворсу.

Поділитися: