Мода по-королівськи

В усі часи члени королівських сімей були еталонами манер, стилю та вишуканості. Гардероб королев і принцес складався з тисяч шикарних суконь, які з особливим шармом підкреслювали статус даної персони. Звичайно, в наші дні таким кропітким питанням займаються кращі дизайнери та будинки моди. Саме вони створюють вишукані образи для світських раутів, дипломатичних зустрічей та публічних прийомів. Варто зауважити, що сучасні королівські особи не люблять надто химерні образи, навпаки ж воліють стриманий і елегантний стиль.

Переглянувши всі гучні королівські виходи в світ, хочеться звернути увагу на четвірку образів, які здалися Garne найбільш вдалими і витонченими.

Стиль Леді Ді

Безумовно, Принцеса Діана є однією з ікон світової моди. Кожен її образ наповнений жіночністю і особливим шармом, що ще раз підкреслює вишуканий смак принцеси. Діана обожнювала моду і завжди йшла в ногу з самими свіжими трендами, тим самим надихаючи тисячі шанувальників.


Чарівна королева Летісія

Кожен світський вихід іспанської королеви можна і правда назвати захоплюючим. Летісія не прив'язується до якогось одного стилю, її можна побачити як в легких романтичних образах, так і у ділових костюмах. Королева часто дивує своїх шанувальників виходами в розкішних вечірніх сукнях від відомих світових брендів. Однак, під час відпустки воліє звичайні джинси і зовсім не офіційний стиль.


Справжня модниця Ранія Аль-Абдулла

Слава про зовнішність супермоделі і про надзвичайний смак в одязі Королеви Йорданії облетіла вже весь світ. Ранія Аль-Абдулла - це приклад поєднання королівської елегантності і сучасного дихання моди. Наряди цієї королеви захоплюють своєю розкішшю і величчю.


Уроки стилю від герцогині

Кейт Міддлтон без перебільшення можна назвати іконою модної індустрії. Завжди стримана і ніжна, вона підкорює своїм свіжим поглядом на діловий стиль в жіночих образах. Герцогиня доводить, що скромність в одязі тільки підкреслює гідності людини.


Поділитися: