Мода на спортивний стиль

У цьому сезоні мода на спортивні речі досягла свого апогею. Модницям захотілося комфорту і зручності, а дизайнери з легкістю змогли запропонувати величезну кількість варіантів, які припали до смаку багатьом. Так вже сталося, що у весняно-літньому сезоні спортивний одяг доречна не тільки в тренажерних залах і фітнес-центрах. Вона скрізь! Дівчата із задоволенням вибирають спортивний стиль на прогулянки, в кіно, і навіть побачення. Звичайно, адже це бездоганно зручно, легко і стильно! Мода і спорт у цьому році йдуть «в одну ногу», вони дуже тісно сплелися і представити їх порізно вже нереально. Безліч відомих дизайнерів і модних будинків звертаються до спортивної тематики, щоб черпати натхнення. Зовсім не дивно, що модні спортивні бренди випустили колекції дуже стильних речей для занять спортом, а дизайнери, які і не думали ніколи, що будуть працювати в цьому жанрі, доповнили свої колекції понад повсякденними спортивними варіантами.
Беззаперечним лідером у спортивній моді залишається Adidas. Спільна робота Аdidas і Мері Катранзу справили на світ нову ні на що не схожу раніше колекцію. Ключовий акцент тут зроблений на принтах, які є візитною карткою дизайнера.

Маленькі спортивні атрибути, вона яскраво обіграла, та створила з них забавні принти. Саме вони прикрашають купальники, толстовки, куртки, шорти, футболки та спортивні штани. Звичайно ж, не обійшлося і без взуття. Кросівки adidas Superstar і Flux Tech з яскравими дизайнерськими принтами без сумніву знайдуть застосування не тільки в стінах фітнес центрів.


Якщо ви звикли бути на висоті, і від спортивної форми чекаєте такий же бездоганності, тоді зверніть увагу на спортивні бра з пуш-апом. Вони в будь-якій ситуації будуть добре тримати груди, і додадуть їй потрібний спокусливий обсяг. Якщо вам і цього мало, тоді вам підійдуть спортивні штани з ефектом push-up, які візуально піднімають сідниці.

Засновник марки Freddy Карло Фредді запропонував не просто зручний і стильний одяг для занять фітнесом, але ще й надзвичайно жіночний, здатну навіть на тренування робити жінку ще більш сексуальною, а відповідно більш впевненою в собі.
Для вечірніх виходів у світ, зверніть увагу на кросівки Fusion Sneakers від Dior. Вони суттєво відрізняються від звичайних кросівок, так як відсутня шнурівка, а візуально вони скоріше схожі на зручні спортивні тапочки, на контрастній яскравою ребристою підошві та з впізнанним фірмовим лого.

В якості декоративного рішення Diorпредлагает навіть не фірмові принти, а розкішні аплікації з різнокольорових паєток, які деланы вручну.
Що б ви не вибрали, залишатися стильною можна завжди, навіть у фітнес залі на тренуванні.

Поділитися: