Металік щодня

Якщо вам набридли нудні повсякденні вбрання і ви вважаєте, що вам не вистачає якогось яскравого акценту в образі, то ця стаття для вас! Як же вирішити цю проблему? Варто звернути увагу на металізовані речі! Це тренд, який вже кілька сезонів поспіль не залишає свого почесного місця на модному олімпі. Блискуча куртка, спідниця або туфлі послужать відмінним доповненням ваших одноманітних луків. Адже, одяг, що нагадує фольгу, виглядає дуже екстравагантно та інтригуюче.

 

Куртка

 

Усіма приїлися шкіряна куртка може заграти зовсім іншими фарбами, якщо її посеребрить. Можливо вам здасться, що така базова річ в металізованому колір не підходить для повсякденних виходів… Але дарма! Срібну куртку можна носити з різними нарядами в різних стилях. Ось, наприклад, ніжно-рожеве плаття в білизняному стилі з монохромними кросівками і лаконічними сережками - образ виглядає дуже цікаво!

 

Спідниця

 

Що може бути більш елегантніше і жіночнішою, ніж легка спідниця плісе в ретро стилі? Відразу пригадуються захоплюючі вбрання з фільму “Великий Гетсбі”. А якщо спідниця ще і металізована, то вам не уникнути захоплених поглядів оточуючих! Такий предмет гардероба можна доповнити простим жакетом в комплекті  з однотонним топом або свитшотом з оригінальним принтом - вибір за вами!

Любите менш елегантний стиль в одязі? Тоді зверніть увагу на металізовану спідниці А-силуету з високою посадкою, а на додаток до неї - цікаві сліпони.

 

Туфлі

 

Якщо ви почесний любитель красивого взуття, тоді срібні туфлі створені для вас! Така сяюча взуття завжди буде надавати нотку нарядності будь-якого образу, але не варто перестаратися! Ваше завдання не сяяти, як лицар в обладунках, а надати поряд яскравий акцент. Тобто вибирайте максимально нейтральну одяг до таких речей. Чорний колір послужить найкращим компаньйоном металевої взуття. А якщо ви збираєтеся на урочистий захід, то доповніть образ невеликий срібною або золотою сумочкою.

Поділитися: